Χρηστικά

Nicosia MalI: Ένας πραγματικά μοναδικός προορισμός αγορών

Το μυστικό για να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό στυλ που να σε ανεβάζει κρύβεται στη δική σου προσοχή στη λεπτομέρεια, στο δικό σου γούστο και φυσικά στις δικές σου επιλογές. Σχεδιασμένο για να προσφέρει τις περισσότερες επιλογές στη μόδα, με βάση τις παγκόσμιες προτιμήσεις, το νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον απόλυτο προορισμό αγορών για εσένα που αγαπάς το στυλ και αναζητάς κάτι μοναδικό.


Με τον μεγαλύτερο αριθμό επώνυμων καταστημάτων κάτω από την ίδια στέγη, η εμπειρία των αγορών στο Nicosia Mall είναι πάντα μοναδική και φτιαγμένη στα μέτρα σου και ενισχύεται με την παρουσία brands που βρίσκονται κατά αποκλειστικότητα στο Nicosia Mall. Ανάμεσα στα καταστήματα που φανατικά επιλέγεις, θα ανακαλύψεις κορυφαίες μάρκες που έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στην κυπριακή αγορά, ανοίγοντας το πρώτο τους κατάστημα στο Nicosia Mall.


Ένας κόσμος με ατελείωτες επιλογές σε περιμένει να τον ανακαλύψεις 7 μέρες την εβδομάδα και είναι έτοιμο να σου χαρίσει ένα νέο επίπεδο αγορών διεθνών προδιαγραφών, πέρα από το συνηθισμένο. Αυτός ο προορισμός αγορών έχει φτιαχτεί για εσένα που ψάχνεις την ποικιλία, το διαφορετικό, το ιδιαίτερο. Στο Nicosia Mall θα βρεις τα πάντα στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους. Ανακάλυψε όλα τα καταστήματα του Nicosia Mall στην ιστοσελίδα του Nicosia Mall www.nicosiamall.com.