Χρηστικά

Dior Addict Stellar Shine: Η μεταμόρφωση ενός εμβληματικού προϊόντ

Dior Addict Stellar Shine: Η μεταμόρφωση ενός εμβληματικού προϊόντος
2019: Το Dior Addict Stellar Shine σηματοδοτεί μια νέα υπόσχεση, χάρη στην ολοκαίνουργια, ακόμα πιο καθηλωτική του σύνθεση και κυκλοφορεί σε μια νέα συσκευασία, διακοσμημένη με τα γράμματα του Dior, ντυμένα με ροζ χρώμα.
Υπό την καθοδήγηση του Peter Philips, Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, πάντοτε με οδηγό το πνεύμα του Dior, το χρώμα ανάγεται σε στάση και λάμψη, όλο και πιο εκπληκτικό. Ένα μανιφέστο.
Το Dior Addict Stellar Shine αποδεικνύει ότι ανήκει σε μια οικογένεια μόδας, αυτήν του Οίκου Dior. Με δυνατή και καθαρή φωνή δηλώνει «Be Dior. Be Pink». Αυτή η χαρακτηριστική στάση είναι εμπνευσμένη από τον Christian Dior, που θεωρούσε το ροζ ένα από τα αγαπημένα και τυχερά του χρώματα - ως «το χρώμα της ευτυχίας και της θηλυκότητας... Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει κάτι ροζ στην ντουλάπα της».«Be Dior. Be Pink» είναι επομένως μια κατ' εξοχήν πρόταση Dior: η έκφραση της θηλυκότητας χωρίς περιορισμούς, χωρίς συμβιβασμούς, ακτινοβόλα.
«"Be Dior. Be Pink" είναι μια πρόσκληση για να λάμψετε με τον δικό σας τρόπο.


Να είστε ο εαυτός σας, να είστε αστέρι»... Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior.