Χρηστικά

Η ΙΚΕΑ ενημερώνει προληπτικά για τη SUNDVIK

Η ΙΚΕΑ καλεί όλους τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί την αλλαξιέρα/συρταριέρα SUNDVIK να ασφαλίσουν το πτυσσόμενο τμήμα χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα ασφαλείας που παρέχονται μέσα στη συσκευασία. Σε περίπτωση που οι καταναλωτές έχουν χάσει τα συγκεκριμένα εξαρτήματα, τότε μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα ΙΚΕΑ προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν ένα νέο σετ εξαρτημάτων ασφαλείας.


Δεν είναι υποχρεωτικό για τους καταναλωτές να προσκομίσουν την απόδειξη αγοράς. Η ΙΚΕΑ προχωρεί στην προληπτική αυτή ενημέρωση των καταναλωτών γιατί έχει ενημερωθεί για τρία περιστατικά όπου το πτυσσόμενο τμήμα έχει χαλαρώσει λόγω της μη τήρησης των οδηγιών χρήσης του προϊόντος με αποτέλεσμα τα παιδιά να πέσουν. Σε κανένα από αυτά τα περιστατικά δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός.


Η ΙΚΕΑ έχει διαπιστώσει ότι οι καταναλωτές τείνουν να χρησιμοποιούν την αλλαξίερα/συρταριέρα SUNDVIK ως πτυσσόμενο τραπέζι σε καθημερινή βάση, χωρίς να τοποθετούν τα εξαρτήματα ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει πρωταρχικά σχεδιαστεί για αλλαγή πάνας και σε δεύτερη χρήση ως συρταριέρα αποθήκευσης. Η ΙΚΕΑ συστήνει ότι το προϊόν είναι ασφαλές όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που το συνοδεύουν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της ΙΚΕΑ, 22502502 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ikea.com.cy