Χρηστικά

Ημέρα Γιορτής στη Lidl Food Academy

Κάτι πολύ ξεχωριστό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Απριλίου, στη Λευκωσία. Η Lidl Food Academy φόρεσε τα γιορτινά της και προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους στις ειδικά διακοσμημένες εγκαταστάσεις της στην οδό Στασικράτους 34, για να ζήσουν από κοντά μία αξέχαστη γιορτινή εμπειρία με πολλές εκπλήξεις, ευχάριστες δραστηριότητες, ξεχωριστές γεύσεις και γαργαλιστικές μυρωδιές.


Από τις 9.00 μέχρι και τις 14.00, η Lidl Food Academy πρόσφερε δροσιστικές λεμονάδες και φρεσκοφουρνισμένα πασχαλινά εδέσματα, τα έσοδα των οποίων δόθηκαν προς όφελος του Ερυθρού Σταυρού για την ενίσχυση του προγράμματος «Το πρόγευμα του μαθητή» του τμήματος νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.


Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν περιλαμβάνονται η διακόσμηση πασχαλινών αβγών, η κατασκευή cupcakes, photobooth με διασκεδαστικό background και πολύχρωμα αξεσουάρ για αστείες εορταστικές πόζες. Μέσα στην ακαδημία πραγματοποιήθηκε μάθημα μαγειρικής με θέμα: «Κυπριακό Πασχαλινό Τραπέζι» από τον σεφ της Ακαδημίας Κωνσταντίνο Πετεβίνο. Η εκδήλωση έκλεισε ευχάριστα με έναν τυχερό νικητή, που κέρδισε το μίξερ της Lidl Silver Crest!