Χρηστικά

Νέο Dixan Deep Clean για τέλεια αποτελέσματα στην μπουγάδα

Με μια νέα φόρμουλα, που εγγυάται ακόμη βαθύτερη καθαριότητα στο πλύσιμο των ρούχων, η Henkel παρουσιάζει το Dixan Deep Clean. Η ανάγκη των καταναλωτών για τέλεια αποτελέσματα στην μπουγάδα οδήγησε τη Henkel να καινοτομήσει ξανά δημιουργώντας τη νέα γενιά απορρυπαντικών, η οποία εντοπίζει και αφαιρεί τους λεκέδες, όσο βαθιά κι αν βρίσκονται στο ύφασμα.


Για να αναπτύξει την πρωτοποριακή τεχνολογία του Dixan Deep Clean, που εισχωρεί σε βάθος στις ίνες των ρούχων, η Henkel άκουσε τις απόψεις του κοινού. Της μητέρας, της γιαγιάς, του συζύγου, του εργένη που θα βάλει την μπουγάδα και απαιτεί εγγυημένα αποτελέσματα. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν στοιχεία από 350 χιλιάδες (!) δημόσιες συζητήσεις που έγιναν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φόρουμ και ιστοσελίδες και αφορούσαν την μπουγάδα.


Βασικό αντικείμενο των συζητήσεων ήταν τα προβλήματα στη διαδικασία του πλυσίματος ρούχων, ο χρόνος που χρειάζεται για τη διαδικασία και ασφαλώς οι δύσκολοι λεκέδες. Οι ειδικοί της Henkel αφού επεξεργάστηκαν όλα αυτά τα δεδομένα δημιούργησαν τη νέα φόρμουλα που καθαρίζει βαθύτερα τα ρούχα και εξοικονομεί χρόνο. Η σύσταση του Dixan Deep Clean αποτελείται από ένα μείγμα συγκεκριμένων ενζύμων, ικανών να «χτυπήσουν» ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες.