Παραπολιτικά

Οι τηλεπερσόνες των Ευρωεκλογών

Πολύ καλά τα πήγαν οι τηλεπερσόνες στις ευρωεκλογές. Ο Λουκάς Φουρλάς, αριστίνδην υποψήφιος του ΔΗΣΥ, αναδείχθηκε πρώτος των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης (43.156) μεταξύ όλων των κομμάτων. Η Κατερίνα Χριστοφίδου, που κατήλθε με το ΔΗΚΟ, εξασφάλισε ικανοποιητικό αριθμό σταυρών προτίμησης (7.262), ήρθε τέταρτη και πέρασε ακόμα και τον έμπειρο και δυναμικό βουλευτή Ζαχαρία Κουλία. Στην ΕΔΕΚ, η Νατάσα Ιωάννου πήρε την τρίτη θέση, με 5.854 σταυρούς.

Έχει πλέον αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η αναγνωρισιμότητα που προσφέρει η ΤΙΒΙ αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη συλλογή ψήφων. Χωρίς, βεβαίως, να παραγνωρίζονται ή να υποτιμώνται τα προσόντα και οι ικανότητες των ανθρώπων που υπηρετούν την τηλεόραση και αποφασίζουν να κατέλθουν και στον πολιτικό στίβο. Στον αγαπητό Λουκά Φουρλά να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο αξίωμα του ευρωβουλευτή που αναλαμβάνει, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα υπηρετήσει με αφοσίωση και θα προαγάγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα της Κύπρου.

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και στους υπόλοιπους πέντε ευρωβουλευτές μας, Λευτέρη Χριστοφόρου, Γιώργο Γεωργίου, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, Κώστα Μαυρίδη και Δημήτρη Παπαδάκη. Μοιραία, οι προβολείς στρέφονται στον Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, τον πρώτο Τουρκοκύπριο ευρωβουλευτή. Όλοι περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις κινήσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο. Εμείς θέλουμε απλώς να του υπενθυμίσουμε ότι έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

ΜΠΟΞΕΡ