Παραπολιτικά

Τέλειωσαν τα ψέματα...

Ο Αλέξης Τσίπρας κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην εξουσία, φλομώνοντας στα ψέματα τον ελληνικό λαό, τον οποίο ξεγέλασε υποσχόμενος ότι θα σκίσει τα μνημόνια και φορτώνοντάς του τελικά επαχθέστερα μνημόνια. Η ηχηρή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής ήταν αναμενόμενη και νομοτελειακή. Υποχρεώθηκε να ζητήσει πρόωρες γενικές εκλογές, οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν και στον τερματισμό της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιας διακυβέρνησης, στο πλαίσιο της οποίας είδαμε την αφύσικη συμμαχία του κ. Τσίπρα με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, του πομπώδους Πάνου Καμμένου, ο οποίος πετάχθηκε στα αζήτητα κατά τις Ευρωεκλογές της Κυριακής (πήρε μόλις 0,8%). Είδαμε επίσης τον απίθανο κλόουν Βαρουφάκη να παριστάνει τον Υπουργό Οικονομικών και να φέρνει τη χώρα στην πόρτα εξόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας βαρύνεται επίσης με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μέσω της συμφωνίας των Πρεσπών, με τη φοβερή τραγωδία στο Μάτι της Αττικής, με τη φορολογική αφαίμαξη των Ελλήνων, με τη διάλυση της Παιδείας, με την ανοχή ή και την ενθάρρυνση της δράσης αναρχικών ομάδων και ένα σωρό άλλα. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου προβλέπεται και πάλι ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Η «πρώτη φορά αριστερά» απέτυχε παταγωδώς. Η... «για πολλοστή φορά δεξιά» ελπίζουμε να αποφύγει αυτήν τη φορά τα λάθη του παρελθόντος και να δώσει ελπίδα για το μέλλον, προβάλλοντας μιαν Ελλάδα ισχυρή και αξιόπιστη.

ΚΥΠΡΟΦΡΕΝΗΣ