Τράπεζες

Ελεύθερα, οικονομικά και καλοκαιρινά!

Εμπιστευτείτε τα digital προϊόντα και κάντε διακοπές στα δικά σας μέτρα ελέγχοντας το budget σας

Το καλοκαίρι είναι μια λέξη αγαπημένη, μια λέξη λατρεμένη, μια λέξη που σκορπά χαρά, χαμόγελα, νοσταλγία, περιπέτειες. Το καλοκαίρι φέρνει αναμνήσεις από τα παλιά, δημιουργεί προσδοκίες για τα νέα, νέες αποδράσεις και εξορμήσεις, νέες ανακαλύψεις. Μαύρισμα στην παραλία για όσους το αντέχουν, ξάπλα στην αμμουδιά, βουτιές στη θάλασσα. Το καλοκαίρι παραπέμπει σε καρπούζι με χαλλούμι στις βεράντες, πίτσα και μπίρες, θερινό σινεμά, beach parties.

To καλοκαίρι παραπέμπει σε διακοπές, ξεκούραση, χαλάρωση, ελευθερία, στο απόλυτο «Je m’ en fous».

Το καλοκαίρι παραπέμπει σε ελευθερία, απόλυτη ελευθερία, να κάνεις ό,τι θέλεις, να ξεπερνάς τα όριά σου, να πετύχεις και τα πιο άπιαστά σου όνειρα. Ακόμη κι αν ξέρεις πως τελικά θα προσγειωθείς ανώμαλα τη φθινοπωρινή σεζόν.

Η βεράντα μετατρέπεται στον πιο αγαπημένο χώρο τα βράδια του καλοκαιριού, με το αεράκι να δροσίζει το πρόσωπο από την κάψα της ημέρας και εσύ να χαζεύεις τη θάλασσα ή τους περαστικούς και να μην θέλεις να τελειώσει ποτέ αυτή η ημέρα.

Λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι είναι και πάλι εδώ και μας καλεί να το απολαύσουμε. Να ζήσουμε τη μαγεία του, να χαλαρώσουμε, να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε, να εξερευνήσουμε, να ζήσουμε την πλήρη ελευθερία. Ακόμη κι αν ξεπεράσουμε τα όρια των οικονομικών μας δυνατοτήτων, κι αν πέσουμε στις μικρές παγίδες να ξοδέψουμε λίγο κάτι παραπάνω… Καλοκαίρι είναι και δικαιούμαστε!

Διακοπές στα μέτρα σας

Με συντροφιά το Apple Pay και το BoC Wallet app και με κύριο οδηγό την 1bank κάνουμε διακοπές στα μέτρα μας, ελέγχουμε τα έξοδά μας και ζούμε το όνειρο της οικονομικής ελευθερίας! Έξοδα μεν, με σύνεση δε, όπως εμείς θέλουμε, χωρίς σπατάλες, στον ψηφιακό κόσμο τού σήμερα. Ακόμη κι αν ξεφύγουμε, το δικαιούμαστε. Είναι καλοκαίρι!

Ταξιδέψτε λοιπόν στον κόσμο του καλοκαιριού, χωρίς βάρη στη βαλίτσα, με τον κόσμο της Τράπεζας Κύπρου. Και βέβαια μην ξεχνάτε ότι η Τράπεζα Κύπρου σάς προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε διακοπές στα δικά σας και μόνο μέτρα ελέγχοντας το budget σας. Πώς; Με τα digital προϊόντά της που προσφέρονται χωρίς χρεώσεις και που σας βοηθούν να ελέγχετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ζήσετε την πρωτοποριακή ψηφιακή εμπειρία ανέπαφων συναλλαγών με το BoC Wallet app και να κάνετε τις καθημερινές σας συναλλαγές, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας τηλέφωνο. Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή του BoC Wallet στο Android κινητό σας και προσθέστε τις κάρτες σας VISA. Κινηθείτε οικονομικά όπως εσείς θέλετε!

Βέβαια, όσοι από εσάς διαθέτετε συσκευές Apple, η εμπειρία είναι εξίσου συναρπαστική. Χρησιμοποιήστε το Apple Pay, τον ασφαλέστερο και γρηγορότερο τρόπο πληρωμής σε καταστήματα, χρησιμοποιώντας iPhone και Apple Watch. Οι πληρωμές εκτελούνται γρήγορα με τις συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να επωφεληθείτε και από τα προνόμια που προσφέρονται. Κάντε τρεις συναλλαγές με Apple Pay στην Κύπρο ή στο εξωτερικό και κερδίστε 500 βαθμούς ανταμοιβής!

Βέβαια, το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Και στην περίπτωση του καλοκαιριού, όλοι μας αναζητούμε εκείνα τα μικρά και ανέξοδα ή εκείνα τα μικρά χωρίς πολλά έξοδα. Εμείς τα βρήκαμε και σκεφτήκαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!

Μικρά tips

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάλυμα σε ένα προάστιο, σε ένα μικρό χωριουδάκι, σε ένα ξενοδοχείο εκτός κέντρου. Κάπου με αναβαθμισμένο συγκοινωνιακό δίκτυο, λεωφορεία στην ώρα τους, ποδήλατο για τις αποδράσεις και για τις εξερευνήσεις σας. Δοκιμάστε!

Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε την οικονομική σας ελευθερία, χρησιμοποιώντας κάρτες συγκοινωνιών και μουσείων. Καλύτερες τιμές, καλύτερη διαχείριση του προϋπολογισμού. Μπορείτε να ξοδέψετε αλλού περισσότερα. Οι ευρωπαϊκές πόλεις, και όχι μόνο, προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών. Εξοικονομήστε χρήμα και κόπο. Αν είσαστε κάτω των 25 ετών, έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε μια κάρτα νέων και να έχετε εκπτώσεις.

Ένα βάρος, που περιορίζει την ελευθερία σας, οικονομική και σωματική, είναι αυτό της βαλίτσας. Πόσοι από μας δεν χαλάσαμε τη διάθεσή μας και με τα δύο. Ακόμα κι αν δεν ταξιδεύετε αεροπορικώς, μην υπερβάλλετε με τις αποσκευές σας. Το υπέρβαρο στα αεροδρόμια το πληρώνετε με έξτρα χρήματα και στο ταξίδι με το αυτοκίνητο ή άλλο μέσο το πληρώνετε με ταλαιπωρία και μεγάλη κούραση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη βαλίτσα των διακοπών. Κάντε μια λίστα με τα απαραίτητα και μόνο αυτά. Το έξτρα βάρος της βαλίτσας δεν σας χρειάζεται. Οικονομία στο χρήμα και στο σώμα σας.

Όσοι επιλέγετε τις αποδράσεις εκτός Κύπρου, να περνάτε καλά και μην το παρακάνετε με τις αγορές και τα δώρα για τους άλλους. Είναι καιρός να σταματήσετε να σκέφτεστε συνεχώς τους φίλους και συγγενείς, τι να τους φέρετε και πώς να τους ευχαριστήσετε. Πάτε για χαλάρωση και όχι για να εκτελείτε παραγγελίες. Αν το θεωρείτε απαραίτητο, αγοράστε τους κάτι μικρό, ένα μικρό σουβενίρ από τη χώρα που ταξιδεύετε.

Και μια τελευταία πρόταση που είμαστε σίγουροι πως θα τη βρείτε ενδιαφέρουσα, αν ήδη δεν το έχετε κάνει. Ψάξτε για δωρεάν εκδηλώσεις. Επισκεφτείτε διάφορα sites της πόλης και εντοπίστε πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις. Υπάρχουν πολλές που προσφέρονται δωρεάν, ή με ένα χαμηλό εισιτήριο.

Καλές διακοπές! Πολλοί σαν εσάς συνήθισαν πλέον να σκέφτονται και «έξυπνα» και οικονομικά.