Ακίνητο

Νέο Πλαίσιο Αδειοδότησης: Νέα Εποχή για τις οικοδομικές και πολεοδομικές άδειες

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η Διαδικτυακή Συζήτηση «Νέο Πλαίσιο Αδειοδότησης: Νέα Εποχή για τις οικοδομικές και πολεοδομικές άδειες»

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Διαδικτυακή Συζήτηση «Νέο Πλαίσιο Αδειοδότησης: Νέα Εποχή για τις οικοδομικές και πολεοδομικές άδειες». 

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Υπουργός Εσωτερικών, κύριος Νίκος Νουρής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κύπρου, κύριος Ανδρέας Βύρας, ο  Πρόεδρος του ΕΤΕΚ, κύριος Κωνσταντίνος Κωνσταντή και ο Πρόεδρος της ΟΣΕΟΚ, κύριος Κώστας Ρουσιάς. Τη συζήτηση συντόνισε ο κύριος Γιώργος Παντελίδης, Επικεφαλής και Συνέταιρος στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της Deloitte Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης το ακροατήριο έθεσε τα σχόλια του γραπτώς, ενώ οι ομιλητές απάντησαν σε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή του νέου σχεδίου και διευκρίνισαν τους τρόπους απόκτησης των πολεοδομικών και οικοδομικών αδειών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Deloitte Κύπρου και τέλεσε υπό την αιγίδα των Υπουργείο Εσωτερικών, Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου, Ένωση Δήμων Κύπρου, ΚΕΒΕ, ΕΤΕΚ και ΟΣΕΟΚ. Η συμμετοχή στη διαδικτυακή συζήτηση ήταν δωρεάν και την παρακολούθησε πληθώρα ατόμων από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων.

Τη διοργάνωση της διαδικτυακής εκδήλωσης ανέλαβε το Τμήμα Συνεδρίων και Εκδηλώσεων του Top Kinisis Travel, το οποίο μετρά 30 χρόνια εμπειρίας στην οργάνωση Συνεδριών, Διαδικτυακών και Υβριδικών Συνεδρίων και Εκδηλώσεων.