Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Εγκαινιάστηκε το Pafos Innovation Institute

Πρόκειται για ένα ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πάφου και του Πανεπιστημίου Reichman University (IDC Herzliya) του Ισραήλ.

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Pafos Innovation Institute με παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς και πολλών Πολιτειακών και Κρατικών Αξιωματούχων, Πρέσβεων ξένων χωρών και μεγάλης αντιπροσωπείας από το Ισραήλ. Πρόκειται για ένα ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πάφου και του Πανεπιστημίου Reichman University (IDC Herzliya) του Ισραήλ. Στις ομιλίες τονίστηκε η σημασία και η αξία που έχει η καινοτομία αλλά και η καινοτόμος επιχειρηματικότητα για την περιοχή και την Κύπρο γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων απονεμήθηκε τιμή από τον Πρόεδρο της Kυπριακής Δημοκρατίας στην εταιρεία Korantina Homes και στον κ. Γιώργο Ιωάννου, για τη γενναιόδωρη χορηγία που δόθηκε για την ανέγερση και ανάπτυξη του Ινστιτούτου. Εκ μέρους της εταιρείας και του κ. Γιώργου Ιωάννου, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κ. Μαρίνα Στυλιανίδη. Φιλοσοφία και στόχος της εταιρείας Korantina Homes ήταν και είναι η συνεχής προσφορά στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό, τομείς που συμβάλλουν ιδιαίτερα στη διαπαιδαγώγηση των νέων μας.

Η βραδιά των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την αποκάλυψη της πλάκας εγκαινίων και με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Πάφου.

Υποστηρίξτε τη