Επιχειρείν

To Monster Energy Drink παρέδωσε την εντυπωσιακή ΥΑΜΑΗΑ YZF-R125 σε μία υπερτυχερή

Το πιο «άγριο» ενεργειακό ποτό στον πλανήτη, που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola HBC Κύπρου, παρέδωσε την εντυπωσιακή μηχανή της ΥΑΜΑΗΑ στη νικήτρια του διαγωνισμού «Πιες και Κέρδισε» που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις υπεραγορές Αλφαμέγα, παγκύπρια.

Με την Yamaha YZF-R125 Monster Energy MotoGP Edition έφυγε η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του Monster Energy Drink. Το πιο «άγριο» ενεργειακό ποτό στον πλανήτη, που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola HBC Κύπρου, παρέδωσε την εντυπωσιακή μηχανή της ΥΑΜΑΗΑ στη νικήτρια του διαγωνισμού «Πιες και Κέρδισε» που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις υπεραγορές Αλφαμέγα, παγκύπρια.

Παραλαμβάνοντας τη μοτοσυκλέτα, η υπερτυχερή του διαγωνισμού δεν έκρυψε τη χαρά της για το σπουδαίο δώρο και ευχαρίστησε την εταιρεία που της έδωσε την ευκαιρία να απολαύσει την εμπειρία του νέου μοντέλου της Yamaha YZF-R125, Monster Energy Yamaha MotoGP Edition.

Το συναρπαστικό, ολοκαίνουργιο μοντέλο YZF-R125 θεωρείται ως το πιο προηγμένο Supersport 125cc που ανέπτυξε ποτέ η Yamaha. Ο κινητήρας υψηλής τεχνολογίας δίνει ισχυρότερη επιτάχυνση και ευρύτερη εξάπλωση ισχύος από χαμηλές στροφές έως υψηλές ταχύτητες. Ο αποδοτικός συνδυασμός των συστατικών του ενεργειακού ποτού Monster Energy Drink, που χαρίζει μια «γροθιά ενέργειας», ταιριάζει απόλυτα με τη δυναμική της μηχανής YZF-R125.

Μέσα από τον διαγωνισμό προέκυψαν δεκάδες νικητές που, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους ενεργειακό ποτό, διεκδίκησαν και κέρδισαν πλούσια δώρα.

Τα προϊόντα Monster Energy Drink στην Κύπρο περιλαμβάνουν τα: Monster Energy Green, Absolutely Zero, The Doctor, Ultra White, Ultra Red, Ultra Blue, Ripper, Mixxd Punch, Mango Loco, και Pipeline Punch. Επιπλέον στην οικογένεια του Monster προστέθηκαν φέτος και δύο γεύσεις καφέ Espresso Monster (Milk & Vanilla).

Σχετικά με τη Coca-Cola HBC Cyprus

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει και εμπορεύεται τα προϊόντα τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ chips και τα ενεργειακά ποτά Monster και Predator. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/