Επιχειρείν

Πιστοποίηση COVID SHIELD για όλες τις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στις χώρες δραστηριοποίησής του

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΚΟ), κ. Γεώργιος Γρηγοράς, σημείωσε σχετικά: «Στην ΕΚΟ ενεργοποιηθήκαμε άμεσα, υιοθετώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να προστατέψουμε τους εργαζομένους μας και τους πελάτες μας. Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται στην πρόσφατη πιστοποίηση CoVid Shield που λάβαμε».

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ολοκλήρωσε όλες τις διαδικασίες για την πιστοποίηση Covid Shield στην ανώτατη βαθμίδα "Εxcellent", για τις βιομηχανικές και εμπορικές του εγκαταστάσεις καθώς και τα γραφεία που φιλοξενούν τις διοικητικές δομές σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησής του. Από την αρχή της πανδημίας, ο Όμιλος έθεσε σε προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών του, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και εφαρμόζοντας τα ενδεδειγμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «CoVid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης με στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών στις επιχειρήσεις που το εφαρμόζουν και πιστοποιούνται με αυτό. Στο πλαίσιο αυτό, με υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας, κοινωνικής συνείδησης και επιχειρηματικής ηθικής, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ από την πρώτη κιόλας ημέρα της υγειονομικής κρίσης, κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

LOGOS-02.jpg

Η ανακοίνωση της λήψης της πιστοποίησης CoVid Shield παρουσιάστηκε από τη Διοίκηση του Ομίλου προς όλα τα ανώτατα στελέχη των εταιριών στις χώρες δραστηριοποίησης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ανδρέας Σιάμισιης, τόνισε τη σημασία και το συμβολισμό της πρωτοβουλίας αυτής, καθώς, όπως ανέφερε: «Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι αυτή θα είναι και η τελευταία φάση της πανδημίας. Ωστόσο, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, καθώς απαιτείται να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί και για τους επόμενους μήνες».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΚΟ), κ. Γεώργιος Γρηγοράς, σημείωσε σχετικά: «Στην ΕΚΟ ενεργοποιηθήκαμε άμεσα, υιοθετώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να προστατέψουμε τους εργαζομένους μας και τους πελάτες μας. Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται στην πρόσφατη πιστοποίηση CoVid Shield που λάβαμε. Η ΕΚΟ Κύπρου βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ανθρώπους και τους καταναλωτές της, με προτεραιότητα την ασφάλεια και την υπευθυνότητα, αλλά και με μέριμνα και αισιοδοξία για το μέλλον».