Επιχειρείν

Άφιξη των πρώτων εμβολίων στην Κύπρο στις 26 Δεκεμβρίου 2020 και παράδοση από την εταιρεία Eurofreight Logistics

Το έργο αυτό το έχουμε διαχειριστή δια μέσου του συνεργάτη μας UPS SCS . Η συμφωνία με την Pfizer προνοούσε ότι από την ώρα παραγωγής των εμβολίων, θα έπρεπε να παραδοθούν στον τελικό προορισμό μέσα σε 48 ώρες.

Η εταιρεία Eurofreight το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου παρέδωσε με επιτυχία σε σημείο αναφοράς του Υπουργείου Υγείας στην Λευκωσία τα πρώτα εμβόλια κατά του κορονοιού που έχουν φτάσει στην Κύπρο.

Θεωρώ ότι έχουμε κάνει το καθήκον μας και τιμήσαμε την εταιρεία μας επάξια, δήλωσε ο CEO της εταιρείας Γιώργος Παπαχριστοδούλου.

Συνεχίζουμε αθόρυβα την συνεισφορά μας προς τους συνανθρώπους μας και αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι έχουμε θέση ψηλά τον πήχη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Eurofreight Actions - first vaccines in Cyprus 2.jpg

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Μιχάλη και τον Ιβάν που συμμετείχαν σε αυτήν την επιχείρηση με επαγγελματικό πνεύμα και έδωσα τον καλύτερο τους εαυτό, τόνισε ο κ. Παπαχριστοδούλου.

«Ο συντονισμός και η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων ήταν άψογος και όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τον δικό τους ρόλο σε αυτήν την επιτυχία», υπογράμμισε.

Το έργο αυτό το έχουμε διαχειριστή δια μέσου του συνεργάτη μας UPS SCS . Η συμφωνία με την Pfizer προνοούσε ότι από την ώρα παραγωγής των εμβολίων, θα έπρεπε να παραδοθούν στον τελικό προορισμό μέσα σε 48 ώρες. Τα εμβόλια παραλήφθηκαν στις 24 Δεκεμβρίου αργά το απόγευμα, από το εργοστάσιο της Pfizer στο Βέλγιο και ακολούθως με Truck της UPS είχαν μεταφερθεί στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ όπου με Charter Aircraft είχαν αναχωρήσει στις 07:00πμ του Σαββάτου για Λάρνακα.  Η άφιξη στο αεροδρόμιο έγινε στις 12:15μμ και ακολούθως αυτοκίνητο της εταιρείας μας τα παράλαβε απευθείας από το αεροπλάνο μέσα σε 5 λεπτά  και τα μετέφερε με συνοδεία αστυνομίας και υπό αυστηρή παρακολούθηση στην Λευκωσία. Η Παράδοση έγινε στις 13:15 προγραμματισμένη ώρα εν τη παρουσία της Ευρωπαίας Επίτροπου Υγείας, Στέλλας Κυριακίδου και του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου», κατέληξε ο CEO της Eurofreight.