Τράπεζες

Νέα παράταση για το Εστία

Αποφασίστηκε παράταση στην προσκόμιση στοιχείων για άλλους τρεις μήνες – Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών

Νέα παράταση στην προσκόμιση των στοιχείων των δικαιούχων που αιτήθηκαν για συμμετοχή στο Σχέδιο Εστία, θα ανακοινώσει το Υπουργείο Οικονομικών. Υπενθυμίζεται πως μετά την τελευταία παράταση που είχε δοθεί στο τέλος του προηγούμενου έτους με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, οι δικαιούχοι που κατέθεσαν τις αιτήσεις τους με ελλιπή στοιχεία, θα έπρεπε να τα καταθέσουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός. Αντί αυτού και λόγω των αλυσιδωτών προβλημάτων που επέφερε η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφασίστηκε από το αρμόδιο Υπουργείο, όπως δοθεί νέα παράταση στην προσκόμιση των στοιχείων για άλλους τρεις μήνες. Η εν λόγω απόφαση, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από το Υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, είχαν υποβληθεί συνολικά 5.638 αιτήσεις για συμμετοχή στο Σχέδιο, εκ των οποίων οι 4.500 δεν ήταν πλήρως συμπληρωμένες.