Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Η NEDECO Electronics Ltd προσφέρει δωρεάν πλατφόρμα για απομακρυσμένη εργασία

Δωρεάν χρήση της κορυφαίας επαγγελματικής διαδικτυακής πλατφόρμας RAINBOW

Στήριξη στον επιχειρηματικό κόσμο προσφέρει η NEDECO Electronics Ltd σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δίνοντας για διάστημα τριών μηνών δωρεάν άδειες λογισμικού για τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας RAINBOW της εταιρείας - κολοσσού στον τομέα των τηλεπικοινωνιών Alcatel-Lucent Enterprise.

Η επαγγελματική πλατφόρμα RAINBOW είναι ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίζει την εξ αποστάσεως επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού μιας επιχείρησης με ασφάλεια, επιτρέποντας γρήγορο και αποτελεσματικό συντονισμό της ομάδα. Ανάμεσα σε άλλα, παρέχει τη δυνατότητα για τηλεδιασκέψεις μέχρι 50 άτομα, τηλεφωνικές κλήσεις μέσω διαδικτύου, instant messaging, screen sharing και ανταλλαγή εγγράφων και εικόνων.

Η πλατφόρμα διασφαλίζει την απρόσκοπτη επικοινωνία και αλληλεπίδραση των ανθρώπων μίας επιχείρησης και ενισχύει τις επαγγελματικές διασυνδέσεις τους, προστατεύοντας παράλληλα τόσο τα δικά τους δεδομένα, όσο και των συνεργατών τους. Συγκεκριμένα, διαθέτει την πιστοποίηση ISO-27001, που αποτελεί το διεθνές πρότυπο για την ασφάλεια των δεδομένων, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με τον ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας των προσωπικών δεδομένων, GDPR.

«Οι πρωτοφανείς αυτές συνθήκες που βιώνουμε έχουν επηρεάσει την ανθρώπινη δραστηριότητα στο σύνολό της, ειδικότερα τον τρόπο που εργαζόμαστε. Οι επιχειρήσεις, εκεί όπου είναι εφικτό, προέτρεψαν το προσωπικό τους να εργαστεί από το σπίτι και αναδύθηκε η ανάγκη για αποτελεσματικό συντονισμό και άμεση επικοινωνία με τους υπαλλήλους τους. Ως NEDECO Electronics Ltd, θελήσαμε να συμβάλουμε στις προσπάθειες της πολιτείας για προστασία της δημόσιας υγείας, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις με την προσφορά δωρεάν άδειας χρήσης της πλατφόρμας RAINBOW για διάστημα τριών μηνών, η οποία θα επιτρέψει σε πολλές επιχειρήσεις να συνεχίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους» σημείωσε ο γενικός διευθυντής της NEDECO Electronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν τις δωρεάν άδειες άμεσα και εύκολα, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν στον σύνδεσμο https://www.al-enterprise.com/en/business-continuity#Contact-Form. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη NEDECO Electronics Ltd στο τηλ: 22878787.

Η NEDECO Electronics Ltd αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων και αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο. Ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της γαλλικής εταιρείας-κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο, συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς, τη CYTA, την Epic και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Υποστηρίξτε τη