Παραπολιτικά

«Ανοσία αγέλης» αποκαλύπτουν επίσημα έγγραφα

Περισσότερες μαρτυρίες ότι η πολιτική της βρετανικής κυβέρνησης και των «συμβούλων» της (Professor Chris Whitty, Sir Patrick Vallance) αρχικά ήταν όντως να προωθήσουν «ανοσία αγέλης» αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν έγγραφα που εξασφάλισε το BBC μέσω του νόμου του 2000 για Ελευθερία στην Πληροφόρηση (Freedom of Information Act 2000). Σχετική η ανάρτηση, 23.9.2020, ακριβώς την επομένη της εξαγγελίας των νέων περιοριστικών μέτρων από τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και των ανησυχιών των δύο συμβούλων…

Και αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται, αφού προηγήθηκε και συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Λονδίνου LBC, στις 14.9.2020, του Δρος Anthony Fauci, μέλους της ομάδας δράσης του Αμερικανού Προέδρου D. Trump, ο οποίος ουσιαστικά (στο 7ο λεπτό της συνέντευξης) αναφέρει ότι αρχικά η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ακολούθησε στρατηγική «ανοσίας της αγέλης».

Οργανωμένες οικογένειες θυμάτων της πανδημίας ζητούν Δημόσια Έρευνα (Public Inquiry) για την κυβερνητική αντιμετώπιση της ασθένειας. Όπως φαίνεται, πλέον, η Δημόσια Έρευνα θα είναι αναπόφευκτη.