Ειδήσεις

Κατεχόμενα: Χειροπέδες στη γυναίκα που συμμετείχε στο ροζ βίντεο του Σανέρ

Χειροπέδες στη γυναίκα που φέρεται να συμμετείχε στο ροζ βίντεο με τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ, φόρεσε η λεγόμενη «αστυνομία» στα κατεχόμενα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε χθες βράδυ και συνελήφθη ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο λεγόμενο «Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου» με την κατηγορία της «παραβίασης και αποκάλυψης της ιδιωτικής ζωής», αναφέρει το «SigmaLive».

Η λεγόμενη «αστυνομία» του παράνομου αποσχιστικού καθεστώτος παρέλαβε ως τεκμήρια κινητά τηλέφωνα της συλληφθείσας. 

O Σανέρ δήλωσε χθες σε τ/κ διαδικτυακό κανάλι πως έχει αρχίσει την διαδικασία αποκάλυψης ποιοι κρύβονται πίσω από την δημοσιοποίηση του βίντεο που τον αφορά.

Ο κ. Σανέρ ανέφερε ότι έδωσε κατάθεση στην «αστυνομία» και με βάση την δική του καταγγελία συνελήφθη η γυναίκα με τα αρχικά P.G.

Ο Ερσάν Σανέρ, μιλώντας τηλεφωνικά στο tv2020, διασύνδεσε και πάλι την δημοσιοποίηση του βίντεο με το εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ στο τέλος του μήνα και είπε πως έγινε στόχος «δολοφονίας χαρακτήρα». «Λυπάμαι σε απίστευτο βαθμό. Με πονάει που είμαι μέρος ενός αποτελέσματος μοντάζ που έγιναν για πολιτικούς λογαριασμούς μόνο» πρόσθεσε.

Εάν πρέπει να επικρίνετε τον αντίπαλο ή την αντιπολίτευση, θα πρέπει να το κάνετε με τις δικές σας ιδέες και πράξεις, συνέχισε ο κ. Σανέρ λέγοντας ότι «δεν θα φτάσει κανείς πουθενά δολοφονώντας χαρακτήρες».

Ο ίδιος δήλωσε ότι εδώ και δύο μέρες αισθάνεται άσχημα, αλλά ξέρει ότι πρέπει να το ξεπεράσει και να φανεί δυνατός.

Ανέφερε τέλος ότι μόλις ολοκληρώσει τις συνομιλίες με τους νομικούς και τους συμβούλους του θα ανακοινώσει και τι θα γίνει σχετικά με την παραίτησή του και την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΕΕ.

Το εν λόγω βίντεο δεν είχε ανέβει σε ανοικτή πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό δίκτυο λόγω του περιεχομένου του. Κυκλοφόρησε όμως πάρα πολύ μέσω μηνυμάτων μεταξύ προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα δίκτυα επικοινωνίας.

Στην ύπαρξη βίντεο με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ είχε αναφερθεί προηγουμένως σε thread στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ ο οποίος έκανε αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς στα κατεχόμενα και αυτά πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.

Ο Πέκερ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον Υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ είχε αναφερθεί στο παρελθόν και σε υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Νέο ροζ βίντεο με στέλεχος του κόμματος του Ντενκτάς

Μετά την δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο που απεικονίζει τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ, άλλο ένα βίντεο Τ/κ πολιτικού αναρτήθηκε από λογαριασμό στο Twitter

16171a9312d234.JPG

Πρόκειται για τον Τοζούν Τουναλί, ανώτερο στέλεχος του "Δημοκρατικού Κόμματος" του Σερντάρ Ντενκτάς, ο οποίος απεικονίζεται στο νέο ροζ βίντεο. 

Απειλώντας με νέα ροζ βίντεο, ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ, με μήνυμα πριν 2 μέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο τούιτερ, απευθύνθηκε προς τους Κύπριους – εννοώντας Τ/κ – πολιτικούς:

«Κύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε την συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε».

Όπως αναφέρουν τ/κ δημοσιεύματα, ο Πέκερ ανακοίνωσε ότι τα βίντεο δεν θα τα δημοσιοποιήσει από τον προσωπικό του λογαριασμό αλλά από τον λογαριασμό με το όνομα «Deli Çavuş». 

Να σημειωθεί πως το νέο ροζ βίντεο αναρτήθηκε από τον εν λόγω λογαριασμό, γεγονός που σημαίνει πως ο Τούρκος αρχιμαφιόζος έκανε πράξη τις απειλές του.