Παραπολιτικά

Ανέβασαν ροζ βίντεο, κατέβασαν τον Σανέρ

Πρωτοτύπησε το ψευδοκράτος. Για πρώτη φορά παραιτήθηκε ψευδοπρωθυπουργός λόγω σεξουαλικού σκανδάλου! Για πρώτη φορά δεν τον κατέβασε η Τουρκία. Τον κατέβασε μια... χανούμ, που κατέβασε το εσώρουχο!

Ο «πρωθυπουργός» Σανέρ, κολλητός του ψευδοπροέδρου, Ερσίν Τατάρ, γιουσουφάκι και αυτός του σουλτάνου, αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν κυκλοφόρησε ροζ βίντεο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, και έγινε ρεζίλι των κινητών. Και δεν παραιτήθηκε μόνο από την «πρωθυπουργία», αλλά και από την προεδρία του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και γενικά από την πολιτική. Φαίνεται ότι κάποιος τού την είχε στημένη, για να τον έχει στο χέρι. Την ύπαρξη του βίντεο αποκάλυψε Τούρκος δημοσιογράφος, ο οποίος έκανε αναφορά και στον επιχειρηματία Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα. Ο τελευταίος φέρεται να έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο με πολιτικούς και γραφειοκράτες του ψευδοκράτους. Αυτά τα βίντεο φαίνεται να πέρασαν και στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίος εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν, ενώ είχε αναφερθεί στο παρελθόν και σε υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Ε, δεν αποτελεί και έκπληξη. Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα ψευδοκράτος, βυθισμένο στην παρανομία, αφημένο στη δικτατορική επιβολή του ισλαμοφασίστα και μπλεγμένο στα πλοκάμια της τουρκικής μαφίας, το οποίο, κατά τα άλλα, θέλει να αναγνωριστεί ως... κυρίαρχο κράτος.

Κάποιοι στα κατεχόμενα δεν κοιμούνται τις νύχτες, από φόβο ότι θα αποκαλυφθούν και άλλα βίντεο. Για τον Τατάρ δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάτι. Ξέρουμε, όμως, την ύπαρξη διαφόρων ροζ βίντεο, τα οποία έχουν προβληθεί και δημοσίως. Πρόκειται για βίντεο στα οποία εμφανίζεται να ασελγεί απροκάλυπτα επί της ιστορικής αλήθειας, να παρενοχλεί σεξουαλικά την Κυπριακή Δημοκρατία, να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις στη σκλαβωμένη Αμμόχωστο, να επιδίδεται σε άσεμνες χειρονομίες ενώπιον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ο οποίος έκανε ότι δεν τις έβλεπε) και διάφορα άλλα. Γι’ αυτά τα ροζ βίντεο ο Τατάρ δεν θα παραιτηθεί, βεβαίως. Μάλλον καμαρώνει κιόλας, ως πρωταγωνιστής τους...

ΜΠΟΞΕΡ