Επιχειρείν

ΑΗΚ: «Για τη δική μας ασφάλεια και εκείνων που αγαπάμε, σκεφτόμαστε και νοιαζόμαστε»

Η ΑΗΚ με εκστρατεία που επικεντρώνεται στην ταχύτητα, την ζώνη ασφαλείας και για τα παιδιά, κράνος, αλκοόλ, ναρκωτικά και οδήγηση και κινητό και οδήγηση, δίνει το δικό της μήνυμα.

«Για τη δική μας ασφάλεια και εκείνων που αγαπάμε, σκεφτόμαστε και νοιαζόμαστε». Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας ενημέρωσης του κοινού για την οδική ασφάλεια, που θέλει να περάσει η ΑΗΚ. Η εκστρατεία επικεντρώνεται στις εξής θεματικές: Ταχύτητα, Ζώνη ασφαλείας και για τα παιδιά, Κράνος, Αλκοόλ, ναρκωτικά και οδήγηση και Κινητό και οδήγηση.

Το συγκρότημα «Δίας» στηρίζει την πρωτοβουλία, ενώ χορηγοί επικοινωνίας της εκστρατείας είναι η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και η εφημερίδα «Σημερινή της Κυριακής».  

«Θέλουμε κάθε μέρα να είναι μέρα ζωής»

Ο Διευθυντής Προμήθειας της ΑΗΚ, Μάριος Σκορδέλης, με αφορμή την εκστρατεία βρέθηκε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο την περασμένη Δευτέρα και αναφερόμενος στα μηνύματα που στοχεύει να στείλει η ΑΗΚ, τόνισε ότι «δεν γίνεται να βλέπουμε παιδάκια να κάθονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και να μην είναι δεμένα ή ο οδηγός να μιλά στο τηλέφωνο». «Όλα είναι θέμα οικογένειας και κουλτούρας, όλα απ' εκεί αρχίζουν», συνέχισε ο κ. Σκορδέλης. Υπογράμμισε επίσης ότι «η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού θα πρέπει να στηρίζεται και από τους αρμόδιους φορείς. Πρέπει να συνεισφέρουμε. Θέλουμε κάθε μέρα να είναι μέρα ζωής, για να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές στον δρόμο». Ο κ. Σκορδέλης κατέληξε λέγοντας ότι μέσα «στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης πάντοτε θα στηρίζουμε δράσεις με θετικό αντίκρισμα στην κοινωνία. Μια απ' αυτές είναι και η παρούσα δράση».


Στην εκστρατεία συμμετέχουν οι:

Πρέσβειρες Οδικής Ασφάλειας Ραφαέλλα Μιλτιάδους και η Μαρίνα Κυριάκου


Αντρέας Δημητρόπουλος Δημοσιογράφος & Παρουσιαστής Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ


Γιώτα Δαμιανού Παρουσιάστρια Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ


Χρήστος Μιχάλαρος Δημοσιογράφος & Παρουσιαστής Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ


Ζαχαρίας Φιλιππίδης Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Διευθυντής ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ