Επιχειρείν

Η Parimatch Tech ξεκίνησε Hiring Week και κάνει προσφορά σε τέσσερις ώρες

Η εταιρεία έχει διευρύνει τους ορίζοντές της και τώρα αναζητά ειδικούς από διάφορες χώρες.

Η διεθνής εταιρεία Parimatch Tech ξεκινά για άλλη μια φορά μια παγκόσμια πρωτοβουλία απόκτησης ταλέντων — Εβδομάδα προσλήψεων. Αλλά αυτή τη φορά, η γεωγραφική θέση έχει επεκταθεί. Έτσι, οι καλύτεροι ειδικοί θα αναζητηθούν σε πέντε χώρες.

«Οι εβδομάδες προσλήψεων, Hiring Weeks είναι ήδη μια καλή παράδοση για εμάς. Η προηγούμενη πρωτοβουλία μας βοήθησε να προσελκύσουμε τα καλύτερα ταλέντα για DevOps, Python και .NET και αύξησε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Επί του παρόντος, η Parimatch Tech είναι γνωστή σε πολλές χώρες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε ειδικούς από όλο τον κόσμο στις διεθνείς μας ομάδες. Δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια για εμάς. Ερευνούμε νέες τοποθεσίες και προσελκύουμε τους καλύτερους ειδικούς για να εργαστούν στην εταιρεία μας», — τονίζει η Renata Karpenko, επικεφαλής του τμήματος απόκτησης ταλέντων στην Parimatch Tech.

fb-post_1200x628_Hiring Week_1.png

Αυτή τη φορά, η Parimatch Tech αναζητά DevOps και AQA (C#, JS, Java) μέσης προϋπηρεσίας και άνω. Από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου, όλοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό στην ιστοσελίδα της Parimatch Tech, να περάσουν από μια διαδικτυακή συνέντευξη και, σε περίπτωση που ταιριάζουν, να λάβουν προσφορά εντός 4 ωρών.

«Η Parimatch Tech παρέχει την ευκαιρία μετάφρασης ιδεών και δημιουργίας προϊόντος, καθώς και υλοποίησης τεχνολογικών πρωτοβουλιών εργαζομένων σε εταιρικό επίπεδο. Είτε είστε έμπειρος Java automation evangelist, είτε εμπνευσμένος από C# streams, είτε έμπειρος στον χειρισμό asynchrony JS , θα σας επιτρέψουμε να λύνετε ενδιαφέρουσες προκλήσεις κάθε μέρα. Για παράδειγμα, να προετοιμάσετε έναν Release Candidate σε 15 λεπτά, να εκτελέσετε αυτοματοποιημένες δοκιμές για φορητές συσκευές, να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες πρακτικές Continuous Delivery», σημειώνει ο Sergey Podgorov, Διαχειριστής QA / AQA Lead Parimatch Tech.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Hiring Week ακολουθώντας τους συνδέσμους: AQA, DevOps.