Ειδήσεις

Φέτος ο ΠΑΣΥΚΑΦ στολίζει το δικό του εικονικό Δεντράκι!

Στολίζουμε εικονικό δέντρο και συνεισφέρουμε: Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ οργανώνει χριστουγεννιάτικη εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης. Μέσω αγοράς εικονικών στολιδιών αξίας €2, €5 και €10, συμβάλλουμε στην προσφορά του Συνδέσμου προς την κοινωνία, τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Παρατίθεται το δελτίο Τύπου του Συνδέσμου:

«Αυτά τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν ακόμη πιο όμορφα με τη Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ, η οποία έχει σαν στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου, ώστε να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους.

Η εκστρατεία διεξάγεται μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας, https://pasykaf.org/christmas-tree/, η οποία παρέχει τη δυνατότητα αγοράς χριστουγεννιάτικων στολιδιών για τον στολισμό του εικονικού δέντρου του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Οι χρήστες ακολουθώντας μια πολύ απλή διαδικασία, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια αξίας €2, €5 και €10, να κάνουν εισφορά το αντίστοιχο ποσό και να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης.

Ας ενώσουμε τις φωνές μας για μια ακόμη φορά ενάντια στον καρκίνο και ας χαρίσουμε αγάπη και ελπίδα στους συνανθρώπους μας και τις οικογένειες τους. Με την εισφορά του, ο κάθε ένας από μας, μπορεί όχι μόνο να προσφέρει χαρά και αγάπη φέτος τα Χριστούγεννα, αλλά ακόμη να βάλει και το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ για διατήρηση της ποιότητας της ζωής των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και των οικογενειών τους.

Ενάμιση και πλέον χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας, ο ΠΑΣΥΚΑΦ εξακολουθεί να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του. Συνεχίζει να λειτουργεί καθημερινά, να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στα άτομα με εμπειρία καρκίνου. Το 2020 ανταποκρίθηκε στις ανάγκες 6723 ασθενών και των οικείων τους, μέσα από 40796 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο.

ΠΑΣΥΚΑΦ! Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα!»