Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, ευκαιρία να κάνουμε κάποιες σκέψεις περί έρωτος την εποχή του κορωνοϊού. Είναι αλήθεια ότι η πανδημία, που επηρέασε όλους τους τομείς του ανθρώπινου βίου, έχει τις συνέπειές της και στον έρωτα.

Ιδιαίτερα για τους... φρεσκοερωτευμένους είναι πιο δύσκολα τα πράματα. Στην αρχή ακόμη της γνωριμίας τους δεν μπορούν να κάνουν όσα θα έκαναν υπό φυσιολογικές συνθήκες. Να βρεθούν όποτε θέλουν για να γνωριστούν καλύτερα, να βγούνε για ποτό ή για φαγητό, να χορέψουνε σε κλαμπ. Το φλερτ μεταφέρθηκε πια στον ψηφιακό κόσμο. Ραντεβουδάκι μέσω skype και smartphone, φλερτ μέσω facebook και όχι face to face. Το πολύ-πολύ να δώσουνε και κανένα ραντεβού σε... υπεραγορά, στον διάδρομο ανάμεσα στα μακαρόνια και τα κουτοτσάρτελλα.

Και ένας τηλεφωνικός διάλογος μεταξύ ερωτευμένων:

- Αγάπη μου, σε πεθύμησα και θέλω να συνευρεθούμε. Τι μήνυμα να στείλω στο κινητό;

- Στείλε τον αριθμό 6. Για φυσική άσκηση. Θα γυμναστούμε μαζί... στο κρεβάτι.

Για κάποιους διακριτικούς και ρομαντικούς, η πρόταση για σεξ θα μπορούσε να γίνεται με υπαινιγμό: «Μωρό μου, είσαι για ένα... εμβόλιο;».

Και αν δεν μπορείτε να συναντηθείτε σήμερα, για να γιορτάσετε μαζί τον Άγιο Βαλεντίνο, στείλτε της μιαν ανθοδέσμη και ένα αρκουδάκι... με drone.

Οι νέες κορωνοσυνθήκες, πάντως, ευνοούν νέες δικαιολογίες για άπιστους συζύγους που τους πιάνει στα πράσα η γυναίκα τους: «Σόρι, αγάπη μου, ξεγελάστηκα. Κάτω από τη μάσκα της, νόμιζα πως ήσουνα εσύ»!

Κακά τα ψέματα, αλλά στο κρεβάτι θα κόβεται κάθε ερωτική διάθεση όταν εκείνη σου πει: «Πήγαινε πρώτα να φέρεις το rapid test που έκανες».

Εντάξει, παιδιά, είναι δύσκολα τα πράματα, αλλά lockdown δεν σημαίνει και... fuckdown!

ΚΥΠΡΟΦΡΕΝΗΣ

Υποστηρίξτε τη