Επιχειρείν

Η EY αναδείχθηκε ηγέτης στην υλοποίηση συστημάτων και λύσεων SAP παγκοσμίως

Παγκόσμια έκθεση της IDC MarketScape αναγνωρίζει τις δυνατότητες της EY στην υλοποίηση συστημάτων και λύσεων SAP

Η EY ανακηρύχθηκε από την IDC MarketScape ως κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως, στις υπηρεσίες υλοποίησης συστημάτων και λύσεων SAP.

Το μοντέλο της IDC MarketScape βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο αξιολόγησης και ένα σύνολο παραμέτρων, που στοχεύουν στον εντοπισμό των οργανισμών που αναμένεται να παρέχουν με επιτυχία υπηρεσίες υλοποίησης συστημάτων και λύσεων SAP, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα. Η έκθεση εξετάζει 15 integrators συστημάτων και εφαρμογών SAP, οι οποίοι διαθέτουν ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών παγκόσμιας κλίμακας, και αξιολογεί τα χαρακτηριστικά κάθε οργανισμού.

Σύμφωνα με την έκθεση, IDC MarketScape: Worldwide SAP Implementation Services 2020 Vendor Assessment, οι αγοραστές (buyers) αξιολογούν ιδιαίτερα υψηλά τις ομάδες της EY, όσον αφορά τις δυνατότητές τους στην εξυπηρέτηση πελατών, τις λειτουργικές γνώσεις τους, καθώς και τις ικανότητές τους στην παροχή υπηρεσιών υλοποίησης συστημάτων και λύσεων SAP. Ομοίως, η IDC MarketScape αξιολογεί πολύ θετικά και τη στρατηγική μάρκετινγκ και ανάπτυξης της EY.

Η ανάλυση της IDC MarketScape διαχωρίζει τις βασικές μετρήσεις για τον βαθμό επιτυχίας του κάθε οργανισμού, σε δύο κύριες κατηγορίες – τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις στρατηγικές. Η κατηγορία των επιχειρησιακών δυνατοτήτων εστιάζει στις «δυνατότητες της εταιρείας και του προϊόντος σήμερα», ενώ η κατηγορία των στρατηγικών εστιάζει σε «αποφάσεις υψηλού επιπέδου και τις υποθέσεις για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια, σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις κατατμήσεις των πελατών σε ομάδες αγοράς και τα επιχειρηματικά go-to-market σχέδια.»

Σχολιάζοντας αυτή την επιτυχία, ο Κυριάκος Κυριάκου, Επικεφαλής των Υπηρεσιών SAP της EY Κύπρου, δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαίτερα η διάκριση της EY από την IDC MarketScape, ως παγκόσμιου ηγέτη στις υπηρεσίες υλοποίησης συστημάτων και λύσεων SAP. Στην EY, η ηγεσία των υπηρεσιών SAP, έθεσε μία προσδοκία από την αρχή – να επικεντρωθεί στην καινοτομία και τα αποτελέσματα των πελατών. Στόχος μας είναι να αντιλαμβανόμαστε πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εκσυγχρονίσουν τα χαρτοφυλάκια επιχειρηματικών εφαρμογών τους, να μειώσουν τα κόστη τους και να επιτυγχάνουν σημαντικά αποτελέσματα. Η απόφαση της IDC MarketScape αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών των ομάδων μας να ενισχύσουμε την ισχυρή εξυπηρέτηση πελατών μας.»

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ey.com/sap.