Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Ολοκλήρωση και Παράδοση του έργου Winstonfield Residences

Η Winstonfield Property Developers δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων, προσφέροντας οικιστικά και εμπορικά ακίνητα σε ιδιώτες και επενδυτές. Η φιλοσοφία της εταιρείας επικεντρώνεται στην κατασκευή ακινήτων εξαιρετικής ποιότητας σε προνομιακές τοποθεσίες με χαρακτηριστικά τα οποία εγγυώνται διαχρονικότητα.

Με επίσημη ανακοίνωση της, η εταιρεία γνωστοποιεί την ολοκλήρωση του έργου των υπερπολυτελών διαμερισμάτων του συγκροτήματος Winstonfield Residences στην παραλιακή περιοχή Δασούδι στη Λεμεσό, Κύπρος.

Το υπερπολυτελή συγκρότημα διαμερισμάτων Winstonfield Residences με συστήματα πολλαπλής ελεγχόμενης πρόσβασης βρίσκεται σε μια από τις πιο φημισμένες περιοχές της Λεμεσού, μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα.

Το έργο απέχει μόλις πέντε λεπτά από την Μαρίνα Λεμεσού και βρίσκεται ανάμεσα σε διακεκριμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, spa, κλπ.

Όλα τα διαμερίσματα έχουν μια εκλεπτυσμένη αισθητική και ισορροπία, συνδυάζοντας αρμονικά την κομψότητα, πολυτέλεια, άνεση και ποιότητα.

Το συγκρότημα είναι μια συλλογή εννέα (9) πολυτελών διαμερισμάτων, δύο (2), τριών (3) υπνοδωματίων και ρετιρέ.

Συγκεκριμένα, τα δύο ρετιρέ, που βρίσκονται στον τελευταίο όροφο του συγκροτήματος, προσδίδουν μοναδικότητα και έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτική εξωτερική βεράντα (roof garden), πισίνα και κήπο.

Όλα τα διαμερίσματα προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Η προνομιακή θέση των υπερπολυτελών διαμερισμάτων της Winstonfield Residences είναι μια συνειδητή επιλογή για τους αγοραστές που επιδιώκουν την απόκτηση ενός προνομιακού ακινήτου, προσδίδοντας παράλληλα σε ένα εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής.

Τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα για άμεση πώληση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα T: +357 70003303, E: [email protected], W: www.winstonfield.com.

Υποστηρίξτε τη