Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Parimatch: Τρία βραβεία στα Cyprus HR Awards

To 2021 έφερε νέες διακρίσεις στη Parimatch, η οποία απέσπασε συνολικά τρία βραβεία στον διαγωνισμό «Cyprus HR awards», στις 8 Μαρτίου 2021.

Η Parimatch ήταν η μόνη εταιρεία που έλαβε «Platinum» βραβείο, βραβείο το οποίο μπορεί να δοθεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις αριστείας της διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού και σε συμμετοχές που έχουν συγκεντρώσει βαθμό ίσο ή/και μεγαλύτερο του 9. Το εν λόγω βραβείο, «Excellence in Workplace Wellbeing» απονεμήθηκε στην Parimatch στην κατηγορία: «Workplace well-being» Η κατηγορία αυτή αναδεικνύει όλες εκείνες τις πρακτικές που στόχο έχουν να διασφαλίσουν την υγεία και την ευεξία στο εργασιακό περιβάλλον σε κάθε επίπεδο. Η Parimatch βραβεύτηκε επίσης στις κατηγορίες: «Learning & Development» και «Covid-19 HR Action Plan» με το ψηλότερο βραβείο, “Gold” και στις δύο κατηγορίες.

Τα βραβεία παρέλαβε εκ μέρους της Parimatch η Group HR Director, Μαριάννα Χατζηαντωνίου. Σε δήλωσή της η κα Χατζηαντωνίου ανέφερε πως «Τα τρία βραβεία είναι αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας και ικανότητας που έχουμε να δουλεύουμε μαζί στην Parimatch. Η ομαδικότητα απαιτεί καλή θέληση, σεβασμό ακόμα και θυσίες κάποιες φορές. Είναι η συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και του κόσμου της εταιρείας μας οι οποίοι πάντα στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται με σκοπό τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εταιρικής κουλτούρας».

Τα βραβεία αναδεικνύουν και έχουν στόχο να επιβραβεύσουν την καινοτομία και τις πρακτικές των οργανισμών για το σημαντικότερο περιουσιακό τους στοιχείο, το ανθρώπινο δυναμικό τους. Συνολικά βραβεύτηκαν 14 εταιρείες. Οι υποψήφιοι αξιολογήθηκαν από 23μελή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές και εμπειρογνώμονες του κλάδου, οι οποίοι διαχωρίστηκαν σε ομάδες από τους Διοργανωτές, διασφαλίζοντας να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων. Τα Cyprus HR Awards, στα οποία οι εταιρείες και οι οργανισμοί κλήθηκαν να παρουσιάσουν μέσω των HR τμημάτων τους τις ιδιαίτερα επιτυχημένες ενέργειες στο τομέα της ανάπτυξης και διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού τους είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHMRA) και διοργανώθηκαν από την Boussias Cyprus.

Στις ιστοσελίδες https://www.boussias.cy/hr-awards-winners/ και https://www.hrawardscy.com/ μπορείτε να δείτε τους βραβευμένους και περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία.

Υποστηρίξτε τη