Επιχειρείν

Η Parimatch γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τις γυναίκες υπαλλήλους της και τον πολύπλευρο ρόλο τους η Parimatch. Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας ετοίμασε διάφορες εκπλήξεις για το γυναικείο προσωπικό της Parimatch, όπως χειροποίητα βάζα και gift vouchers από κατάστημα της επιλογής της κάθε γυναίκας.

Η Parimatch εστιάζει στο να διασφαλίζει ότι οι επαγγελματίες της επιβραβεύονται για την αφοσίωσή τους και την συνεισφορά τους στην εξέλιξη και τους στόχους της εταιρείας. Η συνεχής φροντίδα και εξέλιξη των ανθρώπων της και το να τους κάνει να αισθάνονται καλά και πολύτιμοι στον ρόλο τους έχει σημαντικό αντίκτυπο στην αίσθηση ότι ανήκουν στην εταιρεία και νιώθουν αξιόλογοι για το ποιοι είναι και τι μπορούν να παρέχουν.

Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας δεν παραλείπει να βρίσκει συνεχώς ευκαιρίες για να κάνει εκπλήξεις στο προσωπικό, είτε στολίζοντας τα γραφεία ανάλογα με την εποχή και την περίσταση έτσι ώστε να επικρατεί χαρούμενο κλίμα στην εταιρεία είτε με εκπλήξεις σαν και αυτές για την ημέρα της γυναίκας ή την ημέρα του άντρα.

Το προσωπικό της Parimatch επίσης απολαμβάνει διάφορα ξεχωριστά προνόμια, όπως δωρεάν καθημερινό γεύμα, φρούτα και σνακς για πρόγευμα, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, επιχορήγηση των εξετάσεων ACCA και CySEC, ευέλικτο ωράριο και πολιτική work from home. Επίσης, στην Parimatch εφαρμόζονται πιστά πρακτικές, όπως ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη και μεγάλες εταιρικές εκδηλώσεις.