Παραπολιτικά

Άγνωστη συνομιλία Άντρου - Νίκαρου

Η στήλη αποκαλύπτει μιαν άγνωστη τηλεφωνική συνομιλία του ΓΓ του ΑΚΕΛ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη:

ΑΝΤΡΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, θέλω να σου ζητήσω μιαν χάριν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Όι άλλην χάριν, ρε Άντρο μου. Έτο, έκαμά σου το χαττίριν με την Ομόνοιαν, που επέτρεψα τα παναΰρκα, τζι ευρέθηκα τζιαι φταίχτης. Αν σου κάμω τζι άλλον χαττίριν, όπως το «Ηλίας Πούλλος», εν να με κάμει «πούλλαν» ο Φούλλης!

ΑΝΤΡΟΣ: Μα, κύριε Πρόεδρε, απλώς εν να αποκαταστήσεις μιαν αδικίαν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Είντα αδικίαν;

ΑΝΤΡΟΣ: Που μας απαγορεύσετε να κατεβούμεν στες εκλογές με το όνομαν ΑΚΕΛ Αριστερά-Νέες Δυνάμεις.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μα εν τζι είμαι εγώ, ρε Άντρο μου, που το αποφάσισα. Εν ο Γενικός Εισαγγελέας. Τζιαι ό,τι πει ο Σαββίδης, εν ευαγγέλιον για μας.

ΑΝΤΡΟΣ: Εσείς, εν άλλου παπά ευαγγέλιον που ψάλλετε. Τζιείνον του Αρχιεπισκόπου. Ό,τι χαττίριν σού ζητήσει, κάμνεις του το. Την Μεγάλην Εφτομάδαν άφησές τον τζι έκαμεν λειτουργίες με κόσμον.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ας μεν μιλούμεν για κόσμον, ρε Άντρο. Άλλον να έσιεις πενήντα κοτζιάκαρες στην εκκλησιάν, με αποστάσεις, τζι άλλον να κατεβάσεις είκοσι σιηλιάες κόσμον της Ομόνοιας κούλλουμακκα.

ΑΝΤΡΟΣ: Πρόεδρε, εσύ βρίσκεις λογικόν να μεν μπορούμεν να κατεβούμεν με το όνομαν που εκατεβαίνναμεν τα τελευταία τριάντα χρόνια;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ε, καλάν, ρε Άντρο μου. Εν εχάθηκεν ο κόσμος αν γραφτείτε σκέττον ΑΚΕΛ. Έσιει κανέναν οπαδόν σας που εν να μεν σας εύρει πάνω στο ψηφοδέλτιον να σας ψηφίσει;

ΑΝΤΡΟΣ: Έννεν τούτον το θέμαν, Πρόεδρε. Το θέμαν εν η αυταρχικότητά σας, που θέλετε να μας επιβάλετε με ποιον όνομαν εν να κατεβούμεν. Μπορεί, ρε κουμπάρε, να μας κατεβεί να κατεβούμεν σαν ΑΚΕΛ Αριστερά-Νέες Δυνάμεις-Τσιε Γκεβάρα. Τι σας κόφτει εσάς;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μα οι νόμοι...

ΑΝΤΡΟΣ: Ποιοι νόμοι; Σαν τζιείνους με τα διαβατήρια, που τους εκάμετε λάστιχον;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ηρέμησε, ρε Άντρο μου.

ΑΝΤΡΟΣ: Όι, εν ηρεμώ. Είμαστεν αποφασισμένοι να αμφισβητήσουμεν το αποτέλεσμαν των εκλογών τζιαι να ζητήσουμεν τζιαι αποζημίωσην μισού εκατομμυρίου ευρώ!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΚΕΛ Αριστερά... Καπιταλιστικές Δυνάμεις!

ΜΠΟΞΕΡ