Παραπολιτικά

Ποιος θα σε εγκρίνει, βρε Τατάρ;

Ξανά ο Τατάρ (πρώην υπάλληλος του Ασίλ Ναδίρ) το βιολί του για… νομιμοποίηση του κατεχόμενου αεροδρομίου της Τύμπου. Άνοιξε και πάλι το στόμα του και, αφού είπε ότι «δεν θα γίνουν Γάζα», πρόσθεσε και τούτα: «Τα πρότυπα του παράνομου αεροδρομίου στην Τύμπου θα φτάσουν σύντομα τα διεθνή πρότυπα και θα είναι σύντομα έτοιμο για έγκριση για απευθείας πτήσεις» (Sigmalive, 14.5.2021).

Μα το θέμα δεν ήταν και δεν είναι αν θα «φθάσει τα διεθνή πρότυπα» αλλά το ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, κλεμμένο, υπό τουρκική κατοχή από το 1974!

Την παρανομία σας ποιος θα την εγκρίνει, βρε Τατάρ; Αν βασίζεσαι στον «νονό σου» τον Dominic Raab και τους φιλότουρκούς σας στο Λονδίνο - όπως τον γνωστό Συντηρητικό βουλευτή Duncan Smith, που για να κερδίσει τις τουρκικές ψήφους στις τελευταίες εκλογές, δεν έμειναν ασυνάρτητα και ανιστόρητα που δεν σας υποσχέθηκε - ππέσε από το άλλο πλευρό!

Δεν τους το επιτρέπουν δύο δικαστικές αποφάσεις στο Λονδίνο, τις οποίες δεν μπορεί το Φόρειν Όφις να αγνοήσει αλλά να σεβαστεί, και το δήλωσαν, και η Βουλή των Κοινοτήτων, η Συνθήκη Εγγυήσεως, η Σύμβαση Διεθνούς Αεροπορίας του Σικάγο και, και, και…

Η μόνη περίπτωση που η παρανομία σας μπορεί να… νομιμοποιηθεί είναι με την έγκριση της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Ποιος θα σας εγκρίνει, βρε Τατάρ, μήπως ελπίζεις στις προσπάθειες Steven Lillie μέσω Αβέρωφ/Κυπριανού;

Μα, κάτι τέτοιο, μόνο αν πειστεί ο Αναστασιάδης ότι ο χαρακτηρισμός τού «προδότη» δεν θα ενοχλεί ούτε τον ίδιο ούτε την οικογένειά του!!!

Μάλλον όχι…

Φανούλα Αργυρού