Τουρισμός

Μένουμε Κύπρο - Διακοπές 2021

Είμαστε IN LOVE With Cyprus και το φωνάζουμε με κάθε ευκαιρία

Μέσω μιας πολυτελούς έκδοσης 196 σελίδων παρουσιάζουμε όλα όσα αγαπάμε στην Κύπρο. Όλα τα ωραία που μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι νησιώτες.

Στις σελίδες της έκδοσης αυτής θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις μια Κύπρο όμορφη, για την οποία ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να νιώθει περήφανος. Γιατί η Κύπρος είναι οι άνθρωποί της, αυτοί που θα δεις στα περισσότερα από τα 18 άρθρα, αυτοί που βρίσκονται πίσω από όλα όσα παρουσιάζονται εδώ, αλλά και αυτοί που κάθε μέρα ανακαλύπτουν και αναδεικνύουν την αυθεντικότητα - αυτήν που αναζητούν οι ξένοι, αλλά και οι ντόπιοι που εκτιμούν τον τόπο τους.

Προορισμούς, γεύσεις, παραλίες, εντυπωσιακές φωτογραφίες, προτάσεις για πολυτελή διαμονή αλλά και για εναλλακτικό τουρισμό, θεματικά πάρκα, σημεία θέας, επιχειρηματικά πρότζεκτ από νεαρά άτομα, τις αλλαγές που έρχονται στα κέντρα των πόλεων είναι μερικά από τα θέματα που θα βρεις στην έκδοση αυτή.

Επίσης, μπορεί κανείς να «εξερευνήσει» λογαριασμούς στο Instagram που ποντάρουν στην ωραία αισθητική, χωριά κοσμοπολίτικα αλλά και εγκαταλελειμμένα που αξίζει να επισκεφτεί κανείς, ιστορίες του παρελθόντος μέσα από αφηγήσεις, σημεία θέας, πολιτιστικά events, αλλά και ανθρώπους. Πολλούς ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν την ψυχή αυτού του προικισμένου κομματιού γης στη Μεσόγειο, που σαφώς έχει να επιδείξει πολλά πράγματα, πέραν από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Δωρεάν με τη «Σημερινή», την Κυριακή, 25 Ιουλίου, και μετά αυτόνομη διανομή στα περίπτερα, από τις 30 Ιουλίου με μόνο €2.

Χορηγός Τράπεζα Κύπρου, αυτό το καλοκαίρι απόλαυσε τις πιο αξέχαστες στιγμές.