Παραπολιτικά

«Όλοι οι εμβολιασμένοι στην πίστα»!

Μόνον εμβολιασμένοι θα μπορούν πλέον να χορεύουν στα κέντρα διασκέδασης τα οποία θα χαρακτηρισθούν ως covid free. Στα υπόλοιπα κέντρα και χώρους εστίασης, οι θαμώνες θα είναι καθήμενοι και ούτε λόγος για χορό ή απλό λίκνισμα.

Για να μπορέσετε, λοιπόν, να πάτε και να ξεσαλώσετε στον χορό, θα πρέπει, προτού επισκεφθείτε το κέντρο ψυχαγωγίας, να περάσετε από κέντρο εμβολιασμού.

Είναι ένα από τα ευεργετήματα που θα έχουν οι εμβολιασμένοι. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιοριστούν να χορεύουν στο σπίτι τους. Αλλά, ρε παιδί μου, άλλο να χορεύεις τσιφτετέλι με άλλους σαράντα, πενήντα γύρω σου να λικνίζονται στον ίδιο ρυθμό και άλλο να κουνιέσαι μόνος σου ή, έστω, με μικρή παρέα, στο σαλόνι του σπιτιού σου.

Είντα τζιαιρούς εφτάσαμεν! Να ακούς τον τραγουδιστή να βγαίνει στο μικρόφωνο και να καλεί, όχι πλέον... «όλα τα μωρά στην πίστα», αλλά... «όλοι οι εμβολιασμένοι στην πίστα»!

Δεν ξέρω πόσοι από τους ανεμβολίαστους θα επηρεαστούν από τη νέα κατάσταση πραγμάτων και τελικά το μεράκι τους για χορό θα υπερνικήσει τις αμφιβολίες για το εμβόλιο, ώστε να μπορούν να χορεύουν ελεύθερα στα κλαμπ. Αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, ας έχουν στο μυαλό τους ότι δεν είναι μόνο το ότι θα μπορούν να πηγαίνουν ελεύθερα σε κέντρα για να το κουνάνε. Το σημαντικότερο είναι ότι θα θωρακίσουν τη δική τους υγεία. Βλέποντας και τα τελευταία ανησυχητικά επιδημιολογικά δεδομένα, με τους ανεμβολίαστους να κατακλύζουν τα νοσηλευτήρια, λες καλύτερα εμβολιασμένος και να μπορείς κιόλας να χορεύεις καλαματιανό και ό,τι άλλο τραβά η ψυχή σου, παρά ανεμβολίαστος και να κινδυνεύεις να χορέψεις αντικριστά με τον Χάρο... τον χορό του δρεπανιού!

ΚΥΠΡΟΦΡΕΝΗΣ