Ειδήσεις

Γενικός Εισαγγελέας για νέα #CyprusPapers: «Θα εξεταστούν όποια τεκμήρια προκύψουν από τα νέα βίντεο»

Ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε ότι θα εξεταστούν τα όποια νέα τεκμήρια εμφανιστούν για την υπόθεση των "χρυσών διαβατηρίων".

Mετά την σύσκεψη για το θέμα της έκδοσης πιστοποιητικών εμβολιασμού ο Γενικός Εισαγγελέας κ. Γιώργος Σαββίδης απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα επικείμενα βίντεο του Al Jazeera στα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα εμπλέκονται και οι πρωταγωνιστές των Cyprus Papers. 

Όπως αναφέρει η Economy Today, ερωτηθείς για τις νέες αποκαλύψεις του Al Jazeera ο Γιώργος Σαββίδης ανέφερε ότι "Με όλες τις υποθέσεις αυτές η Αστυνομία υπό την καθοδήγηση της Νομικής Υπηρεσίας ενεργεί μεθοδικά και προσεχτικά και χωρίς πολλές κουβέντες".

Πρόσθεσε ότι "Σίγουρα στην έκταση που θα υπάρξει περαιτέρω μαρτυρία είτε στο βίντεο που αναφέρεστε είτε από κάποιο άλλο τρόπο αυτή θα τύχει της σωστής αξιολόγησης από την Αστυνομία και την Νομική Υπηρεσία".

Τελειώνοντας είπε ότι "δεν κρίνουμε ότι είναι σωστό από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο έλεγχος αυτής της υπόθεσης με το πρώτο βίντεο να βιαζόμαστε. Πρέπει οι έρευνες να γίνονται βήμα βήμα ώστε να έχουμε τα καλύτερα, υπό τις περιστάσεις, αποτελέσματα".

Σημειώνεται ότι αναμένονται αργότερα εντός της ημέρας οι νέες δημοσιεύσεις στις οποίες τα #CyprusPapers συναντούν το #sellingfootball.