Ελλάδα

Νεκρός ο τράπερ Mad Clip - Τι είχε πει στον Ερντογάν

Νεκρός σε δυστύχημα ο τράπερ Mad Clip. Το μήνυμα «ρε φύγε από δω ρε μπρο».

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, με θύμα τον γνωστό τράπερ Mad Clip.

Όπως μεταδίδει το «SigmaLive», ο 34χρονος καλλιτέχνης είναι δυστυχώς νεκρός. Το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ΙΧ είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα. 

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός (το κανονικό του όνομα Πίτερ Αναστασόπουλος), να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Το viral μήνυμά του προς τον Ερντογάν

Μέσα από τη μουσική του και τις ατάκες του, ο Mad Clip δεν πρόκειται να ξεχαστεί, αφού πολλά από αυτά είχαν γίνει μεγάλες επιτυχίες.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2020 είχε πάρει θέση και στα ελληνοτουρκικά θέματα, με την κρίση ανάμεσα στις δύο χώρες στο Αιγαίο. Ήταν εποχή που έγινε και το συμβάν με την επακούμβηση της ελληνικής φρεγάτας «Λέσβος» με το «Kemal Reis» του τουρκικού πολεμικού ναυτικού.

Μέσα από το προσωπικό του Instagram τότε, είχε στείλει ένα μήνυμα στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, είχε χρησιμοποιήσει τη μυθική ατάκα του «ρε ασσιχτίρ από δω ρε μαλάκα ρε μπρο», που είχε γίνει viral σε λίγες ώρες.

Την ατάκα «ρε φύγε ρε μαλάκα από δω ρε μπρο» την είχε χρησιμοποιήσει πρώτη φορά το 2019.