Παραπολιτικά

Θανατηφόρο κοκτέιλ

Έχω μιαν απορία. Την οποία θα πρέπει να έχουν και όσοι ανεμβολίαστοι εμπιστεύονται κάποιους γιατρούς να τους χορηγούν τα λεγόμενα κοκτέιλ φαρμάκων και βιταμινών, για να τους προστατεύσουν, υποτίθεται, από τον κορωνοϊό ή να θεραπευθούν σε περίπτωση που θα μολυνθούν. Κάποιοι από τους ασθενείς, στους οποίους χορηγήθηκε το περίφημο αυτό κοκτέιλ, μεταφέρθηκαν σε κακό χάλι στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πολύ αργά για να σωθούν. Μετά τον θάνατό τους, οι δικοί τους άρχισαν να μιλούν και αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια. Δεν ξέρω ποια έκταση έχει πάρει το φαινόμενο των εναλλακτικών θεραπειών, αλλά οι θάνατοι που σχετίζονται με αυτές θα πρέπει να δημοσιοποιούνται, ίσως έτσι αποφευχθούν νέες τραγωδίες. Και δεν είναι μόνον γιατροί σ’ αυτήν την ιστορία. Όπως καταγγέλλει ο πνευμονολόγος Δρ Αρμεύτης, υπάρχει ένα κύκλωμα, στο οποίο συμμετέχουν κάποιοι αντιεμβολιαστές, οι οποίοι έχουν τον ρόλο του μεσολαβητή, δηλαδή διοχετεύουν κόσμο σε αυτούς τους γιατρούς, υπάρχουν και κάποιοι ιερωμένοι, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, τους παραπλανούν και τους οδηγούν στον θάνατο.

Η απορία μου, για την οποία μίλησα στην αρχή, είναι η εξής: Αφού είναι τόσο θαυματουργή η συνταγή αυτών των γιατρών, γιατί δεν πείθουν και τους υπόλοιπους συναδέλφους τους, του Παγκυπρίου Ιατρικού Συλλόγου, ώστε να την δοκιμάσουν και αυτοί, αντί να επιλέγουν το «δαιμονοποιημένο» εμβόλιο; Και για να πάμε ακόμη μακρύτερα, γιατί δεν ενημερώνουν και την παγκόσμια ιατρική κοινότητα για τις θεραπευτικές ιδιότητες του κοκτέιλ τους; Φανταστήκατε πόσα εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να σωθούν;

Την ίδια ώρα, χάνουν τη ζωή τους όλο και περισσότεροι ανεμβολίαστοι στην Κύπρο. Και μάλιστα κάποιοι από αυτούς εμφανίζονταν ως εμβολιασμένοι, ενώ δεν ήταν. Οι ευθύνες των γιατρών που χορηγούν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού γίνονται ακόμη βαρύτερες, με τους θανάτους των ασθενών τους. Κάποιοι από τους οποίους είναι νέοι άνθρωποι. Για τ’ όνομα του Θεού! Σταματήστε να εμπιστεύεστε τους τσαρλατάνους και να παίζετε τη ζωή σας κορόνα-γράμματα (ή, για την περίπτωση, coronavirus-γράμματα)!

ΜΠΟΞΕΡ