Παιδεία

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο: Μαθητής κτύπησε με σωλήνα συμμαθητή του στο πρόσωπο

Μαθητής τεχνικής σχολής κτύπησε με σωλήνα συμμαθητή του στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά - Υποβλήθηκε σε επέμβαση στη γνάθο

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών φέρνει στο φως η «Σημερινή». Το συγκεκριμένο περιστατικό -που διερευνάται από την Αστυνομία- είχε αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό μαθητή που χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στη γνάθο.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Οκτωβρίου σε Τεχνική Σχολή στη Λευκωσία, όταν μαθητής κτύπησε στο κεφάλι με μία σωλήνα συμμαθητή του της Γ’ Λυκείου.

Το θύμα της βίαιης επίθεσης τραυματίστηκε στην γνάθο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Γναθοχειρουργικό του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από τους γονείς του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση στον Κεντρικό αστυνομικό σταθμό Λευκωσίας και ακολούθως παραπέμφθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου. Η καταγγελία είναι υπό διερεύνηση. Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, έχουν ληφθεί κάποιες καταθέσεις και θα ληφθούν και άλλες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας στο επεισόδιο φαίνεται να εμπλέκεται ακόμη ένας μαθητής.