Επιχειρείν

CARDET: Δύο δωρεάν προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για στελέχη εταιρειών

Το ερευνητικό Κέντρο CARDET προσφέρει δύο, πλήρως επιχορηγημένα από την ΑνΑΔ, καινοτόμα και εξειδικευμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για διευθυντικά στελέχη και επαγγελματίες στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Τα εν λόγω προγράμματα θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες ολιστική καθοδήγηση και εκπαίδευση, παρουσιάζοντας παράλληλα δοκιμασμένες πρακτικές, ώστε να είναι σε θέση να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις μεταβαλλόμενες συνθήκες στον εργασιακό τους χώρο και να υποστηρίξουν με επιτυχία το προσωπικό τους.

Συγκεκριμένα, διά μέσω της πολύχρονης εξειδίκευσής του στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκμεταλλευόμενο τη διεθνή του εμπειρία στον τομέα, το Κέντρο προσφέρει τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο δύο προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης:

Κρίσιμες Γνώσεις και Δεξιότητες για Chief Happiness Officers: Ένα πρόγραμμα που αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για Επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού και Διευθυντικά Στελέχη να αναπτύξουν απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να συμβάλουν καταλυτικά στη διαμόρφωση και προώθηση ενός ευχάριστου και παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος. Διά μέσω διαδραστικών εργαστηρίων και εξατομικευμένης επαγγελματικής συμβουλευτικής, οι συμμετέχοντες/ουσες θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν ως Chief Happiness Officers και να μεταμορφώσουν θετικά την κουλτούρα του οργανισμού τους, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα του προσωπικού.

Στρατηγική Προσέγγιση για παραγωγική Υβριδική Εργασία: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο θα ενισχύσει τις γνώσεις και δεξιότητες των διευθυντικών στελεχών και επαγγελματιών ανθρώπινου προσωπικού ώστε να είναι σε θέση να διαμορφώσουν ολοκληρωμένες στρατηγικές και στοχευμένες προσεγγίσεις υβριδικής εργασίας στην εταιρεία και οργανισμό τους. Παράλληλα, μέσω των εργαστηρίων του προγράμματος και εξατομικευμένης συμβουλευτικής, θα ενισχυθεί η ικανότητά τους να προωθήσουν τη ψηφιακή ένταξη των εργαζομένων, να ενισχύσουν τη δέσμευση του προσωπικού και να διασφαλίσουν την κοινωνική σύνδεση και εύρυθμη συνεργασία μεταξύ των τηλεργαζομένων και της ομάδας του οργανισμού/εταιρείας του.

Οι συμμετέχοντες/ουσες στα εκπαιδευτικά προγράμματα θα λάβουν ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση και εκπαίδευση στο κάθε πεδίο, η οποία θα βασίζεται στην παρουσίαση βασικών παραμέτρων, των τελευταίων εξελίξεων καθώς και πρακτικών εργαλείων και προσεγγίσεων. Καθ’ αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουν ενισχυμένη αντίληψη στην κάθε θεματική και κυρίως θα αναπτύξουν τις γνώσεις και δεξιότητες για να εφαρμόσουν καινοτόμες πρακτικές στον χώρο δραστηριοποίησής τους.

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα (+357) 96807046, (+357) 22 002100 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο training@cardet.org.