Επιχειρείν

Οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου στο Google Pay

Μια νέα εμπειρία που απλουστεύει ακόμη περισσότερο τη ζωή σου

Το κινητό ή το tablet σου, αρκούν για να πραγματοποιήσεις τις συναλλαγές σου χρησιμοποιώντας το Google Pay όπου κι αν βρίσκεσαι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή και να προσθέσεις την κάρτα σου, πιστωτική ή χρεωστική, της Τράπεζας Κύπρου στο Google Pay.

Αυτόματα, η Android συσκευή σου, μετατρέπεται σε «πορτοφόλι» για τις διαδικτυακές συναλλαγές, αλλά και για τις πληρωμές σου σε φυσικά καταστήματα, με την ασφάλεια του Google Pay. Να θυμάσαι πως η χρήση της εφαρμογής γίνεται μόνο με λειτουργικό Android 5.0 (Lollipop) ή μεταγενέστερο.

Κατεβάζεις την εφαρμογή από το Play Store, ακολουθείς τις οδηγίες που αναγράφονται και προσθέτεις οποιαδήποτε Visa ή Mastercard κάρτα της Τράπεζας Κύπρου. Πριν πληρώσεις, να θυμάσαι να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία NFC. Ξεκλειδώνεις τη συσκευή σου, πλησιάζεις στο πίσω μέρος στο POS, εμφανίζεται η ένδειξη από το Google Pay και πληρώνεις το αναγραφόμενο ποσό.

Αν θα πραγματοποιήσεις διαδικτυακή συναλλαγή με το Google Pay, ακολουθείς τη διαδικασία μόνο μια φορά. Την επόμενη φορά δεν θα χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία ούτε να προσθέσεις ξανά την κάρτα σου.

Το Google Pay, με τα πιο προηγμένα συστήματα ασφάλειας, προσφέρει πολυεπίπεδη ασφάλεια και προστασία στις πληρωμές σου.

Όταν προσθέτεις την κάρτα σου στο Google Pay, δημιουργείται αυτόματα ένας ψηφιακός αριθμός, διαφορετικός από αυτόν της φυσικής κάρτας. Όταν πραγματοποιείς μία συναλλαγή, ο έμπορας λαμβάνει τον ψηφιακό αυτό αριθμό και όχι τα στοιχεία της κάρτας σου. Έτσι, προστατεύονται τα προσωπικά σου δεδομένα και κοινοποιούνται σε τρίτους.

Η υπηρεσία προσφέρεται χωρίς χρέωση. Επίσης κερδίζεις βαθμούς ανταμοιβής απολαμβάνοντας τα ίδια προνόμια και οφέλη, όπως και με τις φυσικές κάρτες.