Πολιτισμός

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα «Η Καταγραφή»

Το βιβλίο του Γιαννάκη Ομήρου

Στο «Σπίτι της Κύπρου» στην Αθήνα παρουσιάστηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου το βιβλίο του Γιαννάκη Ομήρου «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ».

Στην κατάμεστη αίθουσα του Σπιτιού της Κύπρου, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα, Κυριάκος Κενεβέζος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιστασιακών Ελλάδας Γιώργος Ανωμερίτης, ο Πρόεδρος του ΔΟΒΕ Ξένιος Ξενόπουλος και ο Πρόεδρος της ΟΚΟΕ (Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων) Γιώργος Συλλούρης.

Το βιβλίο παρουσίασε ο ιστορικός και διπλωμάτης, Γιώργος Γεωργής και ακολούθησε αντιφώνηση από τον συγγραφέα Γιαννάκη Ομήρου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα με τους καλλιτέχνες Κώστα Χ΄΄ Χριστοδούλου και Μιχάλη Βιολάρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης και Κώστας Σκανδαλίδης, ο πρώην Γραμματέας του κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης, οι πρώην Υπουργοί Χρίστος Αηδόνης και Δημήτρης Αλαμπάνος και ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης.

Παρευρέθηκαν ακόμα εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε, ο πρώην Υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νίκος Φίλης, Εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, Εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και Εκπρόσωποι των τριών όπλων και της Ελληνικής Αστυνομίας.