Παραπολιτικά

Ο Αβέρωφ θέλει Πετρίδη στο ΥΠΟΙΚ – Ο Πετρίδης θέλει;

Με τον Κωνσταντίνο Πετρίδη στο Υπουργείο Οικονομικών θα ηγηθεί του κράτους αν κερδίσει τις εκλογές ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Το ερώτημα είναι αν ο Πετρίδης θέλει…

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ προέβη κατά το χθεσινοβραδινό debate στην αποκάλυψη για το ποιον θα έχει Υπουργό Οικονομικών στην Κυβέρνησή του σε περίπτωση που κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον νυν Υπουργό Οικονομικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη. Εξάλλου ο κ. Πετρίδης, είναι από την πρώτη στιγμή το πλευρό του Αβέρωφ σε αυτή την μαραθώνια και κακοτράχαλη προεκλογική μάχη.

Φαίνεται επίσης ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση προσέγγισης στα θέματα της οικονομίας και ευρύτερης πολιτικής μεταξύ των δύο ανδρών, οπότε σου λέει, πού να ψάχνουμε αλλού…

Πάντως ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, όταν ερωτήθηκε πριν μερικούς μήνες για το πολιτικό του μέλλον, αφενός δεν απέκλεισε τίποτα, αφετέρου άφησε να νοηθεί πως έχει και καλύτερα πράγματα να κάνει και να βγάζει και παραπάνω λεφτά και να έχει και το κεφάλι του πιο ήσυχο.

Η αλήθεια είναι πως, τη μια ο κορωνοϊός, την άλλη τα χρυσά διαβατήρια, την παράλλη η κρίση του πολέμου κλπ, κλπ, ε, δεν πέρασε και εύκολα ο άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη στην «Σημερινή» πριν μερικούς μήνες, ο Κωνσταντίνος Πετρίδης απάντησε σε ότι αφορά τα σχέδιά του για το πολιτικό του μέλλον πως:

«Δεν ξέρω, δεν έκανα ποτέ μου σχέδια. Μου αρέσουν οι αλλαγές. Το πολιτικό μέλλον για μένα δεν ήταν και δεν είναι αυτοσκοπός. Αντιθέτως, η ανάμειξή μου στην πολιτική, τουλάχιστον οικονομικά, μου έχει στοιχίσει. Δεν είναι κάτι το οποίο με απασχολεί τώρα, είμαι, όμως, ον πολιτικό. Θα δούμε».



χπετ