Παιδεία

Μαθητές του Senior School διακρίνονται ανάμεσα στους πρώτους παγκοσμίως με την απονομή των βραβείων Outstanding Cambridge Learner Awards

Σημαντικές διακρίσεις από το Cambridge Assessment International Education έλαβαν τρεις μαθήτριες του The Senior School ως αναγνώριση των εξαιρετικών επιδόσεών τους στις εξετάσεις του Cambridge κατά την καλοκαιρινή εξεταστική περίοδο του 2021. Στις εξετάσεις συμμετείχαν μαθητές από περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο, στο πλαίσιο της εξασφάλισης των απαραίτητων προσόντων για ένταξη στα Πανεπιστήμια της επιλογής τους.

Οι εξετάσεις του Cambridge, προετοιμάζουν τους μαθητές για τη ζωή και τους βοηθούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο έπακρο. Τους τοποθετούν στο επίκεντρο των διεθνών εκπαιδευτικών αναγκών, ενώ ταυτόχρονα εμπνέονται από τους καλύτερους στην εκπαίδευση. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις που λαμβάνουν, αναγνωρίζονται από τα καλύτερα πανεπιστήμια και εργοδότες του κόσμου, προσφέροντάς τους ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τη μελλοντική τους πορεία.

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τους μαθητές μας. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή τους, μαζί με την υποστήριξη των δασκάλων και των οικογενειών τους, τους επέτρεψε να πετύχουν μερικούς από τους καλύτερους βαθμούς στην Κύπρο και τον κόσμο. Ανυπομονώ να τους δω να διαπρέπουν στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους σταδιοδρομία». Δρ. Beth Ashfield, Αναπληρώτρια Διευθύντρια.

Συγχαρητήρια στις:

– Ekaterina Stepanova, Top in the World Award /Μάθημα Digital Media and Design/ Επίπεδο AS

– Olivia Bowker, High Achievement Award / Μάθημα Global Perspectives and Research/ Επίπεδο A level

– Lara Kaccoufa, High Achievement Award/ Μάθημα Literature in English/ Επίπεδο A level