Παιδεία

To ιδιωτικό σχολείο The Junior and Senior School παρουσιάζει τη νέα του ιστοσελίδα

Η νέα ιστοσελίδα αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό σχολείο με μεγάλη παράδοση και λαμπρό μέλλον, που εμπνέει τους μαθητές να σκέφτονται και να μαθαίνουν.

Το The Junior and Senior School στη Λευκωσία είναι ένα ιδιωτικό σχολείο που περιλαμβάνει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ακολουθώντας το βρετανικό αναλυτικό πρόγραμμα. Είναι με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, που παρουσιάζει τη νέα του ιστοσελίδα www.tjss.ac.cy. Ανανεωμένη και αναβαθμισμένη, παρέχει στον χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία. Έχει δημιουργηθεί με περιεχόμενο από όλες τις εκφάνσεις της σχολικής ζωής και παρουσιάζει όλες τις εμπειρίες που απολαμβάνουν οι μαθητές. Ακόμα, περιλαμβάνει πληροφορίες από τη διευρυμένη κοινότητα του σχολείου και παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενη οικογένεια όλα όσα χρειάζεται για να εμπιστευθεί τα παιδιά της στο σχολείο.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα και η πλοήγηση ανάμεσα στις υπέροχες φωτογραφίες δημιουργεί την αίσθηση ρεαλιστικής περιδιάβασης στην κοινότητα.

Αντανακλά τη δυναμική της μαθητικής κοινότητας του The Junior and Senior School, η οποία αναπτύσσεται και διευρύνεται συνεχώς.

Η ξεκάθαρη δομή επιτρέπει στα μέλη της κοινότητας να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται εύκολα και γρήγορα, καθώς και να δουν την πραγματική εικόνα της ζωής στο σχολείο.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τους μαθητές μας και το σχολείο. Με τη νέα ιστοσελίδα μπορούμε να το μοιραστούμε με όλο τον κόσμο» γράφει η Dr. Ashfield, για να προσθέσει ότι «Το σχολείο μας επιτέλους άνοιξε ένα παράθυρο, από το οποίο μπορεί ο κόσμος να δει την πραγματικά εντυπωσιακή του εικόνα».

Το The Junior and Senior School προσκαλεί τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να πλοηγηθούν και να απολαύσουν όλα όσα σχετίζονται με το σχολείο, διαβάζοντας συνεντεύξεις μαθητών και αποφοίτων. Μάλιστα, απόφοιτοι του σχολείου μπορούν επίσης να γίνουν μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων. Τέλος, οι γονείς μπορούν να έχουν πρόσβαση στη διαδικτυακή πύλη, αποκλειστικά σχεδιασμένη γι’ αυτούς.

Ακολουθώντας το βρετανικό αναλυτικό πρόγραμμα το The Junior and Senior School προσφέρει ένα ασφαλές, πρωτοποριακό περιβάλλον, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, από τις ηλικίες των 2 μέχρι τα 19. Οι μαθητές παρακάθονται στις εξετάσεις IGCSE και A level, ενώ τους απονέμεται Απολυτήριο στο τέλος των σπουδών τους. Οι σύγχρονες και μοντέρνες εγκαταστάσεις του σχολείου βρίσκονται σε δύο ξεχωριστές τοποθεσίες.