Ειδήσεις

Εκδήλωση για ενίσχυση του καταφυγίου ζώων «Hope for Homeless»

Η ομάδα του εκπαιδευτικού Κέντρου Κομμωτικής και Αισθητικής Tina Kay φιλοξενεί εκδήλωση για ενίσχυση του καταφυγίου ζώων «Hope for Homeless». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2022 από τις 10.00 μέχρι τις 15.30, έξω από τα McDonalds στην οδό Λήδρας, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Θα προσφέρεται αντρικό και γυναικείο κούρεμα και τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν θα δοθούν στο καταφύγιο. Δεν θα υπάρχει πάγια χρέωση και ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει το ποσό που επιθυμεί.

Ταυτόχρονα, μέλη του «Hope for Homeless» θα βρίσκονται στον χώρο για να διαφωτίσουν και να ενημερώσουν τους διερχόμενους για το καταφύγιο, τις διαδικασίες υιοθεσίας κ.λπ.

Επιπλέον θα υπάρχει μικρό περίπτερο, όπου θα τίθενται προς πώληση χειροτεχνίες και τα χρήματα θα διατεθούν για την κατασκευή του νέου χώρου όπου θα στεγαστεί το «Hope for Homeless».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του καταφυγίου, «η παρουσία και οι συνεισφορές σας θα γίνουν δεκτές από εμάς με ανοιχτές αγκάλες, γι' αυτό παρακαλούμε δείξτε την υποστήριξή σας στα τετράποδα αγγελάκια μας».