Ειδήσεις

Το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο του Π.Σ.Ε.Α.Δ. στηρίζει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Χάρισμα»

Σε κάθε συνέδριο του ΠΣΕΑΔ επιλέγεται ένα κοινωφελές ίδρυμα στο οποίο προσφέρονται χρήματα, ως πράξη αγάπης και κοινωνικής ευθύνης. Για αυτή την χρονιά έχει επιλεγεί το Ίδρυμα « Χάρισμα», το οποίο στηρίζει «χαρισματικούς» καλλιτέχνες με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες και το οποίο επιτελεί εξαιρετικό έργο

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η υλοποίηση του 7ου κατά σειρά ετήσιου Συνεδρίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «Π.Σ.Ε.Α.Δ», την ερχόμενη Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, στο Δημαρχείο Λατσιών στην Λευκωσία, μεταξύ των ωρών 9.00-16.30.

Τα προηγούμενα έτη έδειξαν ότι η ασφαλιστική βιομηχανία του νησιού μας, έχει να προσφέρει πολλά στον Κύπριο πολίτη και στη στήριξη ομάδων, εταιρειών και ολόκληρης της κοινωνίας.

Οι άμεσοι συνεργάτες των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες. Η στενή επαγγελματική σχέση μεταξύ των δύο πλευρών είναι εξαιρετικής σημασίας και κοινό μέλημα τους, η σωστή εξασφάλιση και ποιοτική εξυπηρέτηση των ασφαλιζομένων.

Η πανδημία έχει αναμφισβήτητα προκαλέσει πολύπλευρη κρίση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα οι Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, να έρχονται αντιμέτωποι με σωρεία προβλημάτων και προκλήσεων.

Οι ομιλίες και συζητήσεις στη διάρκεια του Συνεδρίου, από εμπειρογνώμονες και ειδικούς, θα αφορούν βεβαίως και το θέμα του κορωνοϊού και πώς επηρέασε την υγεία και τις ζωές όλων μας, αλλά θα φανεί και πρακτικά πως αυτή η κρίση, μπορεί τελικά να μετατραπεί σε Διάκριση.

Χαρισματικοί καλλιτέχνες με αναπηρίες…

Σε κάθε συνέδριο του ΠΣΕΑΔ επιλέγεται ένα κοινωφελές ίδρυμα στο οποίο προσφέρονται χρήματα, ως πράξη αγάπης και κοινωνικής ευθύνης.

Για αυτή την χρονιά έχει επιλεγεί το Ίδρυμα « Χάρισμα», το οποίο στηρίζει «χαρισματικούς» καλλιτέχνες με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες και το οποίο επιτελεί εξαιρετικό έργο.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Συνεδρίου, θα λειτουργεί στον εξωτερικό χώρο περίπτερο, για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του ιδρύματος, ενώ παράλληλα θα προβάλλονται στις οθόνες πληροφορίες για το πως μπορούν και διαδικτυακά να γίνουν εισφορές.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο Παγκύπριο Συνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του και ο αντίστοιχος σύνδεσμος στην Αθήνα στην Ελλάδα (Ε.Ε.Α.).

Οι συμμετέχοντες

Στο συνέδριο θα συμμετέχει και θα απευθύνει χαιρετισμός εκτός από τον Προεδρεύον του Ασφαλιστικού Συνεδρίου, Οργανωτικός Γραμματέας και Μέλος του Δ.Σ, Προέδρος της Επαρχιακής Λευκωσίας, κύριος Πάνος Τσιολής και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.), Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.

Επίσης θα συμμετέχουν ή θα απευθύνουν χαιρετισμό οι εξής:

*Γιάννης Νικολάου, μέγα χορηγός συνεδρίου - So easy insurance

*Κυριάκος Ανδρέου, πρόεδρος ΠΣΕΑΔ

*Ανδρέας Στυλιανού, Αντιπρόεδρος Δ. Σ Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου.

Και οι εκπρόσωποι των χορηγών:

*Universal Life

*Minerva Insurance

*Prodromou & Makriyiannis

*Γενικές Ασφάλειες

*Allianz

*Euro life

*Metlife

*Trust Insurance

*Cosmos insurance

* Ύδρα ασφαλιστική

Οι εκθέτες:

*Πολυκλινική «Υγεία» στην Λεμεσό

*TechIns

*TecVault

*Duo-bond

*Trikkis autoglass

*Εκάλη

Και φυσικά εκπρόσωποι από το Ίδρυμα, αφιερωμένο στη χάρη του Αγίου Λαζάρου, «Χάρισμα».

Το συνέδριο μεταδίδεται ζωντανά από τα διαδικτυακά κανάλια Citychannel.live και Vouli.TV.