Ειδήσεις

City Park: Το νέο έργο από την Korantina Homes

Το City Park βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην πλέον περιζήτητη περιοχή της Πάφου, μόλις 200 μέτρα μακριά από τον χώρο που θα στεγαστεί το νέο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)

Η Korantina Homes είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το ολοκαίνουριο έργο της με την ονομασία City Park το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Πάφου. Πρόκειται για πολυκατοικία με πολυτελή διαμερίσματα η οποία με την κατασκευή της έρχεται να διευρύνει ακόμη περισσότερο το ήδη πλούσιο χαρτοφυλάκιο διαθέσιμων οικιστικών μονάδων της εταιρείας.

Ο σχεδιασμός και η σύγχρονη αρχιτεκτονική του City Park αγγίζουν τις υψηλές προδιαγραφές της Μεσογειακής κομψότητας. Το συγκρότημα αποτελείται από διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων τα οποία διαθέτουν κομψή γραμμή και μοντέρνες λεπτομέρειες οι οποίες δένουν αρμονικά με την περιοχή και συνάδουν άρτια με την απαράμιλλη ομορφιά της Πάφου.

2 city park 000.jpg

Το City Park βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην πλέον περιζήτητη περιοχή της Πάφου, μόλις 200 μέτρα μακριά από τον χώρο που θα στεγαστεί το νέο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ). Η περιοχή που βρίσκεται το City Park δικαίως θεωρείται το νέο επιχειρηματικό κέντρο της πόλης και είναι πολύ κοντά, 50 μέχρι 150 μέτρα, από τις κυβερνητικές υπηρεσίες, το δικαστήριο αλλά και σχολεία, τράπεζες και άλλες υπηρεσίες ή γραφεία.

Το εμπορικό και παραδοσιακό κέντρο της Πάφου με τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μπαράκια βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά μακριά με τα πόδια ενώ η τουριστική περιοχή και οι αμμώδεις παραλίες με τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά της Πάφου λίγο πιο κάτω.