Δύο υποτροφίες συνολικού ύψους €14700 από την Parimatch Tech και το CIM

Αμέτρητοι ιστορικοί, φιλόσοφοι, επιστήμονες, μελετητές έχουν αναδείξει με θεωρίες και έργα τη σημασία της εκπαίδευσης.

Η Parimatch Tech προωθεί την εκπαίδευση και στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης υποστηρίζει άτομα τα οποία θέλουν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και επιθυμούν να αποκτήσουν πτυχίο ή μεταπτυχιακό, προσφέροντας σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM)-The Cyprus Business School, για τέταρτη συνεχή χρονιά υποτροφίες ως ακολούθως:

  • 1 πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα «M.Sc. Human Resource Management & Corporate Strategy (14 Months FT/24 Months PT) », Λευκωσία/Λεμεσό, αξίας €6700
  • 1 πλήρη υποτροφία για το 1ο έτος του προγράμματος «UWL LLB(Hons) Law (3 Years)», Λευκωσία/Λεμεσό, αξίας €8000

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από 27/06/22 μέχρι 15/07/22. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον ακόλουθο σύνδεσμο για λεπτομέρειες και αιτήσεις: https://cima.ac.cy/scholarship-parimatch/

H κ. Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της Parimatch Tech δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε υποτροφίες και αυτή τη χρονιά για τα προγράμματα M.Sc. Human Resource Management & Corporate Strategy, αξίας €6700 και για το 1ο έτος του προγράμματος UWL LLB(Hons) Law (3 Years), αξίας € 8000 του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School. Εμείς, στη Parimatch Tech, πιστεύουμε ακράδαντα στη συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου και επενδύουμε ανάλογα. Σε αυτό το πλαίσιο, αναλαμβάνουμε δράσεις για να υποστηρίξουμε την εκπαιδευτική και εργασιακή επιτυχία νέων που επιθυμούν να αναδειχθούν σε ηγέτες της επόμενης γενιάς».

Σύμφωνα με τον κ. Γιάγκο Χατζηγιάννη, Ανώτερο Εκτελεστικό Σύμβουλο του CIM: «Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, στα πλαίσια της στρατηγικής του για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προσφέρει 2 πλήρεις υποτροφίες σε συνεργασία με την Parimatch Tech, έναν από τους 23 στρατηγικούς του συνεργάτες. Οι υποτροφίες έχουν ως σκοπό να αναδείξουν την αριστεία και να δώσουν την ευκαιρία σε άριστους φοιτητές από οικονομικά ευάλωτες ομάδες».

Οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους των αιτήσεων για υποτροφία, θα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη. Οι υπάλληλοι ή τα μέλη της οικογένειας των εργαζομένων της Parimatch Tech και του CIM αποκλείονται από την υποβολή αίτησης για υποτροφία. Οι υποτροφίες δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε χρήματα ή να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.