Ειδήσεις

Έφυγε από τη ζωή η Ζέτα Αιμιλιανίδου

Η Υπουργός Εργασίας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Υγεία των Αθηνών από τις 16 Μαΐου

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου η οποία νοσηλευόταν στην Μονδάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Υγεία" των Αθηνών, από τις 16 Μαΐου.

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου χειρουργήθηκε τη Δευτέρα στις 16 Μαΐου το πρωί στην Αθήνα, μετά την εσπευσμένη μεταφορά της η οποία χρειάστηκε να γίνει όταν διαπιστώθηκε πως υπέστη ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής.

Τη θλίψη του για τον θάνατο της Υπουργού Εργασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μέσω του επίσημου λογαρισμού του στο Twitter.

πρζετα.JPG

Εξάλλου επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας η Προεδρία της Δημοκρατίας, για το θάνατο της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου. 

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, "με βαθύτατη θλίψη η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοινώνει πως η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 και 30 το βράδυ της 6ης Ιουνίου 2022, σε ηλικία 68 ετών στο Ιατρικό Κέντρο “Υγεία”, στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου". 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση εκφράζουν βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της, καταλήγει η ανακοίνωση.