Συναυλία λάτιν τζαζ και world music από το Μουσικό Σχήμα Macumba

Οι Macumba την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 21.00, στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, θα δώσουν έναν φρέσκο αέρα στη μουσική σκηνή της Μεγαλονήσου.

Ένα πρωτότυπο σχήμα που κινείται σε λάτιν τζαζ και world music κατευθύνσεις και δρόμους. Αποτέλεσμα συνεργασίας ανάμεσα στον Ηλία Ιωάννου, Γιώργο Μορφίτη, Rodrigo Caceres και Ρόδο Παναγιώτου.

Αφρο-κουβανέζικοι και βραζιλιάνικοι ρυθμοί και χρώματα μπλέκουν σε μια μοντέρνα τζαζ αισθητική – και το αποτέλεσμα καταγράφεται στον δίσκο τους Como Jugando του 2019.

Οι Macumba παρουσιάζουν τη ξέφρενη χορευτική τους τζαζ σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλιακά spots με μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο και στο εξωτερικό, όπως το Gardens of Sound Music Festival της UNESCO στην Πολωνία, ATJF Athens Technopolis Jazz Festival, Windcraft Festival, Rialto World Music Festival, Aglajazz Festival κ.α. Έχουν συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα της Jazz και World ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής, όπως τον γερμανικής καταγωγής Nils Fischer και τον κολομβιανής καταγωγής Alberto Caisedo. Συντελεστές: Μορφίτης Γιώργος πιάνο, Ρόδος Παναγιώτου τύμπανα,

Ηλίας Ιωάννου τρομπέτα και Ροντρίγκο Κάσερες μπάσο. Διάρκεια: 70 λεπτά. Πληροφορίες: 22128157.

Είσοδος ελεύθερη.

Τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni22, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ληφθούν φωτογραφίες ή και βίντεο. Η εικόνα όσων παρευρεθούν για την παρακολούθησή τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης ή και να δοθεί στα ΜΜΕ ή να ανέβει στο διαδίκτυο. Με την παρουσία στις εκδηλώσεις, το κοινό δίνει αυτόματα στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ή βιντεογράφησης.