Επιχειρείν

Δύο χρυσά βραβεία στην Parimatch Tech στα Cyprus HR Awards

H Parimatch Tech ξεχώρισε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα βραβεία Cyprus HR Awards, καθώς κατάφερε να αποσπάσει 2 χρυσές διακρίσεις στα Cyprus HR Awards 2021.

Συγκεκριμένα, η Parimatch Tech ανέβηκε στην κορυφή, αποσπώντας τις υψηλότερες διακρίσεις και στις 2 κατηγορίες συμμετοχής της. Διακρίθηκε στην κατηγορία «Health & Well-being», κατηγορία η οποία αναδεικνύει όλες εκείνες τις πρακτικές που στόχο έχουν να διασφαλίσουν την υγεία και την ευεξία στο εργασιακό περιβάλλον σε κάθε επίπεδο, αποκτώντας το χρυσό βραβειο: «Excellence in facilitating work-life balance». Όπως και στην κατηγορία «HR corporate Event of the Year», όπου διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο για την καλύτερη εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα βραβεία παρέλαβε εκ μέρους της Parimatch Tech η Group HR Director, Μαριάννα Χατζηαντωνίου. Σε δήλωσή της η κ. Χατζηαντωνίου ανέφερε πως «Οι αυξημένες ταχύτητες και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες αποτελούν, πλέον, πραγματικότητα της εποχής και μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη λειτουργία και την αποδοτικότητα μιας επιχείρησης. Στην Parimatch Tech είναι πρωταρχικής σημασίας στόχος η ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων όλων των στελεχών, μέσα από ένα δομημένο πλαίσιο. Ικανότητες που περιλαμβάνουν τη συνεργασία με διαφορετικές ομάδες ή άτομα, την ενσωμάτωση νέων λύσεων, την παρακίνηση ομάδων και την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς. Μέσα σε αυτό πλαίσιο ήρθε και η φετινή επιβράβευση στα βραβεία Cyprus HR Awards. Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά να απελευθερώνουμε τη δύναμη των ανθρώπων μας. Τα συγκεκριμένα βραβείa αποτελούν την επιβράβευση και την αναγνώριση με τον καλύτερο τρόπο της συνεισφοράς της Parimatch Tech στη ζωή των ανθρώπων μας και το πάθος μας για συνεχή ανάπτυξη και αλλαγή. Οι άνθρωποι της Parimatch Tech είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι καθώς αυτά τα βραβεία έρχονται σε μια περίοδο όπου ο πόλεμος στην Ουκρανία μας έχει επηρεάσει ιδιαίτερα, αγγίζοντας την ψυχή και την καρδιά μας. Θερμά συγχαρητήρια στις επιχειρήσεις που διέπρεψαν σε όλες τις κατηγορίες».

Στους ανθρώπους της, η Parimatch Tech παρέχει μεταξύ άλλων:

-Ελκυστικό πακέτο αποδοχών και μπόνους και αυξήσεις μισθών δύο φορές τον χρόνο.

-Ιατροφαρμακευτική ασφάλιση από την πρώτη ημέρα απασχόλησης, επιπρόσθετα του ΓεΣΥ.

-Δωρεάν καθημερινό μεσημεριανό γεύμα, υγιεινά σνακ, επιδόρπια και φρούτα.

-Μοντέρνα γραφεία με θέα στη θάλασσα, που περιλαμβάνουν εξοπλισμό γυμναστηρίου, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, arcade machine και bean bags.

-Μηνιαία εσωτερική ατομική φυσικοθεραπεία/μασάζ.

-Συνεχής προσωπική και επαγγελματική κατάρτιση και ανάπτυξη με ετήσιο προϋπολογισμό κατάρτισης.

-Δραστηριότητες: Hiking club, Fitness club, Beach volley club και Arts & Crafts club.

-Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών κατά τις εργάσιμες ώρες, για να διασφαλιστεί ότι ο χρόνος μετά την εργασία παραμένει για ιδιωτικές ασχολίες και ανάπαυση.

-Οικονομική κάλυψη των εξετάσεων ACCA και CySEC.

-Επίδομα γενεθλίων, νεογνού και γάμου.

-Ευέλικτο ωράριο εργασίας με ευελιξία 1 ώρας και πολιτική εργασίας από το σπίτι. Εργασία από το σπίτι μέχρι 4 φορές την εβδομάδα.

-Πολιτική εθελοντισμού: 16 εργάσιμες ώρες ετησίως για εθελοντισμό.

-Αποκλειστικό Εταιρικό Πρόγραμμα Εκπτώσεων.

-21 ημέρες ετήσια άδεια.

-Μηνιαίες εταιρικές εκδηλώσεις και ετήσιες οικογενειακές εκδηλώσεις.