Τουρισμός

Cap St Georges Hotel & Resort: Το πολυτελές τουριστικό θέρετρο στο δυτικό άκρο της Πάφου

Βρίσκεται μακριά από τον θόρυβο της πόλης και «βυθισμένο» στο γαλάζιο της θάλασσας, με μια μαγευτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα

Στο ψηλότερο επίπεδο που θα µπορούσε ν’ ανέβει τοποθέτησε τον πήχη στον τοµέα των υπηρεσιών στην Τουριστική Βιοµηχανία η εταιρεία Korantina Homes µε την λειτουργία του υπερπολυτελούς πεντάστερου ξενοδοχείου της µε την ονοµασία Cap St Goerges Hotel & Resort, το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.

Το πολυτελές τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Πάφου και συγκεκριµένα δίπλα από την είσοδο του Εθνικού Πάρκου του Ακάµα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και τον αρχαιολογικό χώρο των Ρωµαίων. Το θέρετρο βρίσκεται µακριά από τον θόρυβο της πόλης και «βυθισµένο» στο γαλάζιο της θάλασσας µε µια µαγευτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Είναι ένας πολυβραβευµένος προορισµός σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισµούς και αποτελείται από 200 επαύλεις ιδιοκτησίας επώνυµων προσώπων µε διεθνή εµβέλεια.

Στο θέρετρο, πέρα από τις επαύλεις, λειτουργεί από τις 10 Ιουνίου και το ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων, το οποίο διαθέτει µια σειρά από µοντέρνες και πολυτελείς εγκαταστάσεις, όπου οι επισκέπτες µπορούν να απολαύσουν µοναδικές και αξέχαστες εµπειρίες.

Το Cap St Georges Hotel & Resort διαθέτει ένα µεγάλο και σύγχρονο αθλητικό κέντρο µε διεθνείς προδιαγραφές και πλατεία µε κοινόχρηστους χώρους.

IMG-20220528-WA0007.jpg

Στόχος της ιδιοκτήτριας εταιρείας είναι το Cap St Georges Hotel & Resort να καταστεί ο καλύτερος κοσµοπολίτικος προορισµός της Μεσογείου. Για τον σκοπό αυτό το τουριστικό θέρετρο, πέρα από τις εµπειρίες που προσφέρει ως προορισµός, αυτός καθ’ εαυτός, ήδη µε τις εκδηλώσεις που πραγµατοποίησε και έχει προγραµµατισµένες για το υπόλοιπο του καλοκαιριού τοποθετήθηκε για τα καλά στον παγκύπριο χάρτη των καλλιτεχνικών δράσεων. Καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Αντώνης Ρέµος, ο Σάκης Ρουβάς και συγκροτήµατα όπως οι Μέλισσες από την Ελλάδα αλλά και διεθνή σχήµατα από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Ρουµανία, την Κούβα και άλλες χώρες του κόσµου στρέφουν δικαίως την προσοχή όλης της Κύπρου στο Cap St Georges Hotel & Resort.

Να σηµειωθεί ότι τα επίσηµα εγκαίνια του Resort θα πραγµατοποιηθούν το 2023 και αναµένεται να συγκεντρώσουν το παγκόσµιο ενδιαφέρον µε πολλές εκδηλώσεις που προγραµµατίζονται µε καλλιτέχνες µε διεθνή ακτινοβολία.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να κάνουν την κράτησή τους στο ξενοδοχείο, επικοινωνώντας µε την οµάδα κρατήσεων του ξενοδοχείου στο τηλέφωνο 26 000 000 ή µέσω email στη διεύθυνση: reservations@capstgeorges.com. Για κρατήσεις επαύλεων επικοινωνήστε µε την οµάδα ενοικιάσεων στο: 7000 7454 ή µέσω email στο rentals@capstgeorgesvillas.com.

IMG-20220527-WA0035.jpg


Πού βρίσκεται ακριβώς;

Το Cap St. Georges Hotel & Resort βρίσκεται σε µιαν από τις οµορφότερες περιοχές της Κύπρου, πάνω στη θάλασσα, µε δυο χιλιόµετρα παραλιακό µέτωπο και πεζόδροµο. Ο επισκέπτης µπορεί να απολαύσει τον περίπατό του πηγαίνοντας ανατολικά στις Θαλασσινές Σπηλιές και δυτικά προς το Λιµανάκι του Αγίου Γεωργίου και τον αρχαιολογικό χώρο των Ρωµαίων.

Στους µεγάλους χώρους του τουριστικού µας προορισµού, οι επισκέπτες µπορούν να απολαύσουν µια µεγάλη σειρά δραστηριοτήτων, να ζήσουν µοναδικές εµπειρίες, να γευτούν εξαιρετικές γαστρονοµικές επιλογές στα πολλά εστιατόρια και µπαρ που διαθέτει το θέρετρο, να ηρεµήσουν στο υπερσύγχρονο spa 2.585τ.µ. και να κολυµπήσουν στους τρεις χώρους της περιοχής, το Quiet Zone στο Μανίκι, το White River στον Άσπρο Ποταµό, που είναι και η είσοδος του Ακάµα και την παραλία του Καφίζι απολαµβάνοντας τα ποτά τους, δροσιστικά κοκτέιλ ή σνακ, µoυσική από Dj και τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέµατα της Κύπρου.

Με αφετηρία το τουριστικό µας θέρετρο οι επισκέπτες µπορούν να οργανώσουν ιδιωτικές εκδροµές για ψάρεµα ή µε κότερο, να ενοικιάσουν ποδήλατα και buggies πηγαίνοντας βόλτα στον Ακάµα, το Φαράγγι του Άβακα και άλλα σηµεία ενδιαφέροντος της περιοχής.

Εάν επιθυµούν, µπορούν να ζήσουν την εµπειρία της ιππασίας δίπλα στη θάλασσα, µε VIP εκδροµές στον ζωολογικό κήπο της Πάφου, παίζοντας βόλεϊ, µπάσκετ, µίνι ποδόσφαιρο ή τένις, αλλά και να γευτούν τα ολόφρεσκα και πεντανόστιµα βιολογικά φρούτα και λαχανικά από το µεγάλο περιβόλι και τη φάρµα του θερέτρου.

Για τους µικρούς µας φίλους το Cap St. Georges Hotel & Resort διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισµένο παιδικό κλαµπ µε υπαίθριο κινηµατογράφο, ο οποίος προβάλλει καθηµερινά παιδικές ταινίες.

IMG-20220528-WA0005.jpg

Ακόμη πιο λαμπρό το μέλλον

Η Β’ Φάση του τουριστικού θερέτρου, η κατασκευή της οποίας θα ξεκινήσει το προσεχές διάστηµα, θα περιλαµβάνει επιπρόσθετα 100 πολυτελείς επαύλεις, ενώ θα διαθέτει και σύγχρονες ιατρικές εγκαταστάσεις µε τη δηµιουργία ιδιωτικής κλινικής, στην οποία θα υπάρχουν πέραν των 80 κλινών. Η ιδιωτική αυτή κλινική θα διαθέτει όλες τις ειδικότητες ιατρών, µέχρι και πλαστικό χειρούργο σε συνεργασία µε γνωστό Γερµανικό Ιατρικό Κέντρο υπό µορφή franchise. Ο σχεδιασµός περιλαµβάνει επιπρόσθετα τη δηµιουργία ιδιωτικού σχολείου αλλά και του µεγαλύτερου Summer School, που θα γειτνιάζει µε τη χερσόνησο του Ακάµα, και πάλι υπό µορφή franchise σε συνεργασία µε Ελβετικό Οίκο. Ο νέος αγαπηµένος προορισµός της Μεσογείου, το Cap St Georges Hotel & Resort, θα διαθέτει ακόµη ένα υπερσύγχρονο Μουσείο, µέσα από το οποίο θα αναδεικνύεται µε σύγχρονα και διαδραστικά πολυµέσα η πλούσια Ιστορία και Αρχαιολογία της περιοχής, καθώς και η µοναδική Πανίδα και Χλωρίδα του Ακάµα και ένα εµπορικό κέντρο µε καταστήµατα γνωστών εµπορικών οίκων του εξωτερικού, τα οποία από µόνα θα αποτελούν πόλο έλξης για τον επισκέπτη.

Το Cap St Georges Hotel & Resort είναι ο απόλυτος προορισµός για εξερεύνηση και εµπειρίες.

cap st george logo.png


Η εταιρεία επενδύει και αλλού

Η περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας δεν είναι η µόνη περιοχή όπου η εταιρεία KORANTINA HOMES αναπτύσσει τις δραστηριότητές της. Το Soho Resort, το οποίο βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο, δεσπόζει ήδη της περιοχής και αποτελεί το πρώτο και ψηλότερο κτήριο στην Πάφο. Βρίσκεται στην πιο προνοµιακή περιοχή της πόλης της Πάφου, στην καρδιά της τουριστικής Κάτω Πάφου, και αποτελείται από δύο υπερπολυτελέστατους πύργους 15 και 16 ορόφων καθώς και 20 επαύλεις µοναδικής αισθητικής, που θα φέρουν βεβαίως τη σφραγίδα της εταιρείας.

Ο ένας πύργος αποτελείται από οικιστικές µονάδες διαµερισµάτων µε θέα τη θάλασσα και φυσικά το εµβληµατικό Μεσαιωνικό Κάστρο και ο δεύτερος πύργος έχει ήδη αδειοδοτηθεί για να γίνει ενα πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο

Το Soho Resort είναι το πρώτο τέτοιου είδους έργο που έχει αδειοδοτηθεί στην Πάφο, στο οποίο θα κατασκευαστούν τα ψηλότερα κτήρια της πόλης. Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία της εταιρείας, τα οικιστικά κτήρια πλαισιώνονται από αριθµό καταστηµάτων, εστιατορίων και café, κέντρο ευεξίας, γυµναστήριο, εσωτερική θερµαινόµενη πισίνα, 24ωρη υπηρεσία εξυπηρέτησης, καθώς και από υπηρεσίες καθαριότητας, υπηρεσίες φροντίδας κήπου και πισίνας και υπηρεσίες λιµουζίνας, προσφέροντας έτσι ολοκληρωµένη φροντίδα στους ιδιοκτήτες.

Τηλ: 26000000

www.capstgeorges.com