Τουρισμός

Ξενοδοχείο Polis 1907: ∆ιακοπές µε άρωµα παράδοσης και πολυτέλειας

Τοποθετηµένο στην καρδιά της Πόλης Χρυσοχούς, δεσπόζει το εµβληµατικό boutique ξενοδοχείο Polis 1907, µέλος της elegant collection της Louis Hotels

Το καλοκαίρι µπήκε για τα καλά και εσύ βρίσκεσαι µπροστά στο δίληµµα αν θα προτιµήσεις βουνό ή θάλασσα για τις διακοπές σου. Αν θες να χαλαρώσεις ή να αναζητήσεις εξορµήσεις στη φύση.

Η δική µας πρόταση σε πάει σε έναν αγαπηµένο προορισµό, ένα µέρος σπάνιας οµορφιάς, την Πόλη Χρυσοχούς. Αναµφίβολα πρόκειται για µιαν από τις πιο όµορφες και αγνές περιοχές της Κύπρου µε πλούσιο φυσικό περιβάλλον, ροµαντικές τοποθεσίες και θαυµάσιες παραλίες, που συγκαταλέγονται στις πιο καθαρές της Κύπρου και της Ευρώπης. Είµαστε βέβαιοι πως στην Πόλη Χρυσοχούς δεν θα αντιµετωπίσεις κανένα δίληµµα, συνδυάζοντας παράλληλα ξεκούραση και περιπέτεια.

Τοποθετηµένο στην καρδιά της Πόλης Χρυσοχούς, δεσπόζει το εµβληµατικό boutique ξενοδοχείο Polis 1907, µέλος της elegant collection της Louis Hotels. Χτισµένο πριν από 100 και πλέον χρόνια, είναι ένα διατηρητέο κτήριο που συµβολίζει την Κύπρο που αλλάζει, αλλά παραµένει πιστή σε αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει στο πέρασµα του χρόνου, όπως η κυπριακή φιλοξενία. Άνετα, µεγάλα, φωτεινά δωµάτια, µε διακόσµηση και αισθητική που σε ταξιδεύει σε µιαν άλλη εποχή. Η επιβλητική αρχιτεκτονική µε µεγάλες ψηλές καµάρες, πέτρινους τοίχους και ξύλινα παράθυρα, σε δελεάζουν να απαθανατίσεις µε τον φακό σου κάθε γωνιά του ξενοδοχείου.

_aMG_4282a.jpg

Το Polis 1907 αποτελεί ένα µοναδικό ησυχαστήριο, ιδανικό για ζευγάρια που επιθυµούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ήρεµες ποιοτικές στιγµές. Την ίδια στιγµή, αν το θελήσουν, µπορούν άµεσα ν’ αναζητήσουν την περιπέτεια στη µαγευτική περιοχή του Ακάµα και των γύρω φυσικών διαδροµών. Το boutique ξενοδοχείο συνδυάζει τη διακριτική πολυτέλεια µε την κυπριακή παράδοση, προσφέροντας σύγχρονες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αποφορτίζοντας τους επισκέπτες από το στρες της καθηµερινότητας.

Κατά τη διαµονή σου θα σου µείνει αξέχαστη η γαλήνη που θα βιώσεις στον άνετο κήπο της έπαυλης, απολαµβάνοντας υπέροχα αρτοσκευάσµατα µαζί µε παγωµένο καφέ. Ταυτόχρονα, το εστιατόριο Akakiko στο ισόγειο της έπαυλης θα σε ταξιδέψει στις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.

Αν αυτό το καλοκαίρι ψάχνεις πραγµατικά ξεχωριστές διακοπές, τότε το Polis 1907 είναι το ιδανικό µέρος για να ζωντανέψουν όλες σου οι επιθυµίες. Κάνοντας την κράτησή σου απευθείας στο louishotels.com, µπορείς να επωφεληθείς καλύτερες τιµές και επιπλέον εκπτώσεις.

Και να θυµάσαι… η Polis πάντα θα σε ακολουθεί!

Γρίβα ∆ιγενή 13, Πόλις Χρυσοχούς, 8820, Πάφος

+357 26913800

polis1907.gm@louishotels.com