Ελλάδα

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα - Έκτακτο δελτίο καιρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δρόμοι στην ελλαδική πρωτεύουσα έχουν μετατραπεί σε ποτάμια ενώ η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρού για τα επόμενα 24ωρα κατά τα οποία θα συνεχιστούν τα έντονα φαινόμενα

Έντονα καιρικά φαινόμενα εντοπίζονται στο Κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με το meteo, ισχυρή βροχόπτωση σημειώνεται σε Νίκαια, Πειραιά, Καλλιθέα, Χαϊδάρι, Κέντρο - Γκάζι, Νέο Κόσμο, Νέα Σμύρνη, Φάληρο, Πέραμα.

Μάλιστα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης την τελευταία ώρα στην Αθήνα, έχουν συσσωρευτεί νερά στην Πειραιώς, με αποτέλεσμα να κλείσει και στα δυο ρεύματα από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως το ύψος της Χαμοστέρνας.

Σύμφωνα με την Τροχαία υπάρχει καθίζηση οδοστρώματος στην οδό Πειραιώς, στο ύψος της οδού Μυλλέρου, και έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα στις δεξιές λωρίδες.

Όπως φαίνεται από βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι έντονες βροχοπτώσεις στην Αθήνα, μετέτρεψαν τους δρόμους σε ποτάμια. Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν έλειψαν οι μικροζημιές όπως πτώση κλώνων σε αμάξια.

Εντωμεταξύ, η Εθνική Μετεωρογλογική Υπηρεσία στην Ελλάδα, εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρού για τα επόμενα 24ωρα κατά τα οποία θα συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ιδιαίτερα θα πληγούν τις επόμενες ώρες, η ανατολική Μακεδονία και η Θράκης και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, κυρίως η Λήμνος, η Σαμοθράκη και η Θάσος. Στην κεντρική Μακεδονία, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας και Ημαθίας και τα παραθαλάσσια τμήματα της Θεσσαλονίκης.

Έντονα φαινόμενα αναμένονται επισης στις Σποράδες, τη Θεσσαλία (κυρίως τους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας), την κεντρική και βόρεια Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς (κυρίως το νομό Φθιώτιδας).

ΠΗΓΗ: Skai.gr / Ertnews.gr